7000 TL'ye i7 8700 ve 1050 Ti sistem için yükseltme önerisi

farowanT

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba şu anki sistem özelliklerim:
  • Ekran kartım: GeForce GTX 1050 Ti 4 GB
  • İşlemcim: Intel i7 CPU 8700
  • RAM: 8 GB
7000 TL bütçem var. Bunlardan ekran kartını satmayı veya işlemciyi satmayı düşünüyorum. Ustune ekleyerek işlemci ve ekran kartı Almak istiyorum. RAM'i de 16 GB yapmak istiyorum. 7000TL+işlemci ve ekran kartını ikinci elden satsam güzel işlemci ve ekran kartı alabilir miyim?

Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Ekran kartım: GeForce GTX 1050 Ti 4 GB.
  • İşlemcim: Intel i7 CPU 8700.
  • RAM: 8 GB.
7000 TL bütçem var. Bunlardan ekran kartını satmayı veya işlemciyi satmayı düşünüyorum. Ustune ekleyerek işlemci ve ekran kartı almak istiyorum. RAM'i de 16 GB yapmak istiyorum. 7000TL+işlemci ve ekran kartını ikinci elden satsam güzel işlemci ve ekran kartı alabilir miyim?

Ortak anakartını filan da soyleseydin keşke.

Direkt sistemi satmanı öneririm, boşuna tek tek yükseltmeyle uğraşmaya gerek yok. Bütçeyi 11'e falan zorlayıp RX6600'lü bir sistem falan alabilirsin.

7000 TL bütçem var. Bunlardan ekran kartını satmayı veya işlemciyi satmayı düşünüyorum. Ustune ekleyerek işlemci ve ekran kartı almak istiyorum. RAM'i de 16 GB yapmak istiyorum. 7000TL+işlemci ve ekran kartını ikinci elden satsam güzel işlemci ve ekran kartı alabilir miyim?

İşlemciyi satarsan anakartı değiştirmen gerekir. Çünkü sadece bir üst nesil 1151 pin kullanıyor. Bu yüzden tüm sistemi elden çıkar. Tam bütçen ile sana sistem önerelim. Daha verimli ve uzun ömürlü olur.

Ekran kartın dursun işlemciyi ve anakartını 2.el bir R3 1200ve B450M anakartla değiştir.

Arkadaşlar bir duzeltme yapmak istiyorum işlemcimi yanlış yazmışım bir 0 fazla yazmışım i7 CPU 870 benim işlemcim kusura bakmayın telefondan yazdığım için dikkat etmemişim.Onerileriniz için teşekkür ederim muhtemelen işlemci alıp ekran kartını değiştirmeden devam edebilirim hala dusunme aşamasındayım ekran kartının yeterli olup olmadığına bakacağım sonra karar vereceğim.fiyat performans bir işlemci bakıyorum şu anda +anakart tavsiyeniz var mı işlemci+anakart ?

Arkadaşlar bir duzeltme yapmak istiyorum işlemcimi yanlış yazmışım bir 0 fazla yazmışım i7 CPU 870 benim işlemcim kusura bakmayın telefondan yazdığım için dikkat etmemişim. Onerileriniz için teşekkür ederim muhtemelen işlemci alıp ekran kartını değiştirmeden devam edebilirim hala dusunme aşamasındayım ekran kartının yeterli olup olmadığına bakacağım sonra karar vereceğim. Fiyat performans bir işlemci bakıyorum şu anda +anakart tavsiyeniz var mı işlemci+anakart?

RAM DDR kaç? Soketini bilmeden anakart önertirsek ve siz de alırsanız uyumsuzluktan RAM de çöp olur.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    18,4 KB · Görüntüleme: 17

Technopat Haberler

Geri
Yukarı