550 TL'ye CMT110A, MSI Torx veya Akasa Viper fan PSU olarakta SilverStone Strider 600W alabilirsiniz.
 www.itopya.com

www.itopya.com
				Evet Kasa Güzelmiş ama Psu Olmadığı için bütçemi çok aşıyor Aerocool cylon modeline bakıyorum eğer stok bulabilirsem ondan alacağım .Kasa olarak Corsair 275R al çok güzel.
CORSAIR Carbide Serisi 275R Tempered Glass USB 3.0 Beyaz Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR Carbide Serisi 275R Tempered Glass USB 3.0 Beyaz Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CC-9011133-WW ITOPYA'da.www.itopya.com
 Bütçeni az aşarsan bir şeycik olmaz değil mi
 Bütçeni az aşarsan bir şeycik olmaz değil mi 
7 bin tl bütçem vardı kasa hariç 6785 Tl tutuyor şuan psu lu bi kasa veya güzel bir kasa ve psu arıyorum bütçe 500 tl 2 si içinCooler Master MB511 400-450 TL'ye satılıyorBütçeni az aşarsan bir şeycik olmaz değil mi

PC listesini atabilir misiniz hocam? Ona göre önerelim. Belki gereksiz birkaç yerden kısıp kasa bütçesini arttırabiliriz.7000 TL bütçem vardı kasa hariç 6785 TL tutuyor şuan PSU'lı bir kasa veya güzel bir kasa ve PSU arıyorum bütçe 500 TL 2'si için.
Sorunu Nedir Acaba ?Cylon sıkıntılı bir kasa.
PC listesini atabilir misiniz hocam? Ona göre önerelim. Belki gereksiz birkaç yerden kısıp kasa bütçesini arttırabiliriz.
Buyrun ....Arkadaşlar Tavsiyeleriniz üzerine Parçaları Topladım
İşlemci; 2700x
Anakart: Asus B450-F ROG Strix Gaming
Ekran Kartı : Gigabyte GeForce RTX2060 Windforce OC
Bellek : Corsair 16GB(2x8) Vengeance Lpx Siyah 3000mhz CL16 DDR4 Ram
SSD: XPG 256GB SX8200 NVMe Okuma 3500MB-Yazma 3000MB M.2 SSD
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.