HANİ REÇETTEM Femtopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #11 st_140523 dedi: Yurt dışı ürün mü diye sorun? Eğer yurt dışı ürün değil diyorsa IMEI sorgu isteyin. Genişletmek için tıkla... değilmiş knk imei kontrol e baktık
st_140523 dedi: Yurt dışı ürün mü diye sorun? Eğer yurt dışı ürün değil diyorsa IMEI sorgu isteyin. Genişletmek için tıkla... değilmiş knk imei kontrol e baktık
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 9 Kasım 2022 #12 HANİ REÇETTEM dedi: Değilmiş kanka IMEI kontrol e baktık Genişletmek için tıkla... O zaman neden alınmasın, fiyatı çok uygun.
HANİ REÇETTEM dedi: Değilmiş kanka IMEI kontrol e baktık Genişletmek için tıkla... O zaman neden alınmasın, fiyatı çok uygun.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #13 Büyük ihtimalle cihaza bir sıvı döküldü. Anakart dahada bozulmadan satma derdinde.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 9 Kasım 2022 #14 Kleyn dedi: Büyük ihtimalle cihaza bir sıvı döküldü. Anakart daha da bozulmadan satma derdinde. Genişletmek için tıkla... Sıvı bandını da kontrol ederse sorun olacağını zannetmiyorum.
Kleyn dedi: Büyük ihtimalle cihaza bir sıvı döküldü. Anakart daha da bozulmadan satma derdinde. Genişletmek için tıkla... Sıvı bandını da kontrol ederse sorun olacağını zannetmiyorum.
HANİ REÇETTEM Femtopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #15 st_140523 dedi: Sıvı bandını da kontrol ederse sorun olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... alıyımı knk nereye kontrol etiiriebilrim
st_140523 dedi: Sıvı bandını da kontrol ederse sorun olacağını zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... alıyımı knk nereye kontrol etiiriebilrim
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 9 Kasım 2022 #16 HANİ REÇETTEM dedi: Alayımı kanka nereye kontrol etiiriebilirim Genişletmek için tıkla... Kendiniz kontrol edebilirsiniz. Face ID de aktif miymiş? iPhone veya iPod'da oluşan su ve diğer sıvı hasarları, garanti kapsamında değildir - Apple Destek (TR) iPhone veya iPod'da oluşan sıvı hasarı için uygulanacak servis, Apple'ın Bir Yıllık Sınırlı Garantisi kapsamında değildir. support.apple.com
HANİ REÇETTEM dedi: Alayımı kanka nereye kontrol etiiriebilirim Genişletmek için tıkla... Kendiniz kontrol edebilirsiniz. Face ID de aktif miymiş? iPhone veya iPod'da oluşan su ve diğer sıvı hasarları, garanti kapsamında değildir - Apple Destek (TR) iPhone veya iPod'da oluşan sıvı hasarı için uygulanacak servis, Apple'ın Bir Yıllık Sınırlı Garantisi kapsamında değildir. support.apple.com