7000 TL'ye kadar akıllı saat önerisi

Var hocam nasıl yok :D işlemci iyileştirilmiş RAM, pil ve birçok yazılımsal vs.

4 ile 5 arasında ekranında ufak bir değişiklik, Bluetooth sürümü ve pil olarak iyileşme var. 5 ile 6 arasında RAM ve işlemci var. İşlemci performansı öncekine göre %15 artırılmış. RAM 500 MB artırılmış. Pil olarak ne kadar iyileşme olsa da aşağı yukarı hepsi aynı gidiyor. Bende Watch 4 var Subway Surfers, Alto's Adventure, Temple Run 2 gibi birçok oyunu kasmadan oynatıyor. Zaten bu saatlerde oynayacağın oyunun tek parmak oynanması lazım, ama her tek parmak oynanan oyunlarda oynanmıyor. O yüzden 1.5 GB ile 2 GB RAM arasında bir fark göremiyorum ben, aynı şekilde W920 ile W930 arasında da, çünkü sonuçta ikisinde de oyunlarda kasmıyor.

Ben yine alacağım zaman GT 5 ve Galaxy Watch için bir konu açarım sanırsam ama şu anlık Watch 6 Classic ve Watch 7 dışında bir seçenek yok gibi. Bir de merak ettiğim şey spor için classic mi temel mi önerirsiniz? Classic modelin döner çerçevesinin içine su kaçma gibi bir durum var mı spor esnasında? İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Bezel halkanın içerisine su kaçma ihtimali yok hocam, yani su kaçacak boşluk yok diyeyim size benim sürekli kolumda elimi yıkarken sürekli ekrana su geliyordu tabii ufak şeyler ama IPX8 sertifikası olduğu için Samsung'un belirttiğine göre suya sürekli daldırmaya karşı dayanaklı olduğunu biliyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı