7000 TL'ye kadar AM5 anakart önerisi

Vitaesmourte

Decapat
Merhaba, ekran kartım: RX 6800. Ryzen 5 7600 işlemcim var ve anakart almayı düşünüyorum, DDR5 anakart tavsiye edebilir misiniz? Çok kararsız kaldım, yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bütçeyi geçmişsiniz.

Bütçenin üstüne çıkabiliyorsanız önerimi şununla değiştiriyorum.

Son düzenleme:
7500 tl'ye kadar çıkabilirim bütçeyi biraz geçerse sorun olmaz teşekkür ederim valla önerilerin için =)

Teşekkür ederim =))))

7500 tl'ye kadar çıkabilirim bütçeyi biraz geçerse sorun olmaz teşekkür ederim valla önerilerin için =)

Teşekkür ederim =))))
Ben de yakın zamanda DD5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. İşlemci, ram ve anakart araştırıyorum son zamanlarda baya bi. O yüzden iyi denk geldi rica ederim.

Ben de yakın zamanda DD5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. İşlemci, RAM ve anakart araştırıyorum son zamanlarda bayağı bir. O yüzden iyi denk geldi rica ederim.

Bu sabah DDR5'e geçmeye karar verdim. 7600 sipariş verdim DDR 5 RAM sipariş edeceğim. Anakart konusunda çok kararsız kaldım siz bana yardım ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…