Merhaba, ekran kartım: RX 6800. Ryzen 5 7600 işlemcim var ve anakart almayı düşünüyorum, DDR5 anakart tavsiye edebilir misiniz? Çok kararsız kaldım, yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
MSI PRO B650-S WIFI DDR5 7200(OC)MHz HDMI DP M.2 ATX AM5 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Anakart ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
MSI PRO B650-S WIFI DDR5 7200(OC)MHz HDMI DP M.2 ATX AM5 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Anakart ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Ben de yakın zamanda DD5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. İşlemci, ram ve anakart araştırıyorum son zamanlarda baya bi. O yüzden iyi denk geldi rica ederim.
Ben de yakın zamanda DD5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. İşlemci, RAM ve anakart araştırıyorum son zamanlarda bayağı bir. O yüzden iyi denk geldi rica ederim.