Merhaba, ekran kartım: RX 6800. Ryzen 5 7600 işlemcim var ve anakart almayı düşünüyorum, DDR5 anakart tavsiye edebilir misiniz? Çok kararsız kaldım, yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
MSI PRO B650-S WIFI DDR5 7200(OC)MHz HDMI DP M.2 ATX AM5 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Anakart ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
MSI PRO B650-S WIFI DDR5 7200(OC)MHz HDMI DP M.2 ATX AM5 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Anakart ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Asus TUF Gaming B760-Plus WIFI Intel B760 7200 MHz (OC) DDR5 Soket 1700 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ben de yakın zamanda DD5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. İşlemci, ram ve anakart araştırıyorum son zamanlarda baya bi. O yüzden iyi denk geldi rica ederim.
Asus TUF Gaming B760-Plus WIFI Intel B760 7200 MHz (OC) DDR5 Soket 1700 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Ben de yakın zamanda DD5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. İşlemci, RAM ve anakart araştırıyorum son zamanlarda bayağı bir. O yüzden iyi denk geldi rica ederim.