volkan topkara
Centipat
teşekkür ederim cevap içinEpic Donanım Arşivi modeline bakabilirsin kasa olarak. İncehesap'ta yoğunluk ya da sıkıntı var galiba açılmadığı için linkini atamadım.
Monitör olarak bunu öneririm.
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP VA FHD FreeSync Premium Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile C24G1 ITOPYA'da.www.itopya.com
oksid.com diye bir siteden toplacak bilgisayar o yüzden hazır sistemlere yönelemiyorum malesef bu sistem kötü mü olur ileriye dönük olması açısından veya siz bana oksid.com dan bir pc toplar mısınz ?O fiyata topladığınız sistem düşük kalır, en iyisi hazır sistem almak. Benim önerim Donanım Arşivi'nin topladığı sistemi biraz özelleştirip almak.
Özelleştirmeler
Anakartı Asus TUF B450M-Pro Gaming'e yükselt.
Ekran Kartını ASUS ROG Strix RX 5700'e yükselt.
SSD'yi Adata XPG SX6000 Pro 256GB M.2'le değiştir.
Toplam: 6040TL yapıyor, geriye 1000TL kalıyor bütçeni 300TL daha artır ve bu monitörü al pişman olmazsın.
AOC 24" 24G2U 1920x1080 1ms / 144Hz HDMI / DP / VGA FreeSync IPS Panel Oyuncu Monitör | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Ne önerirsiniz sistem olarak bir örnek toplar mısınız bana ?7000 tl ye sistem toplayıp rx580 almak saçmalık ve cs oynuyorsan en az 144 hertz almanı öneririm