7000 TL'ye monitör dahil PC toplama

Bütçe
7000

ahmettur61

Hectopat
Gelecek ay 144 Hz monitör dahil 7000 TL'ye PC toplamak istiyorum. GTA 5, Valorant ve CS:GO'da yüksek ayarlarda FPS problemi yaşatmayacak bilgisayar olursa benim için çok iyi olur. Önerebileceğiniz bir sistem var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Piyasa hakkında pek bir bilgim yok. Bilmediğim için merak ettim sordum. Atarlanır gibi cevap vermenin de bir anlamı yok. İstediğimi sorabilirim.

Piyasa hakkında pek bir bilgim yok. Bilmediğim için merak ettim sordum. Atarlanır gibi cevap vermenin de bir anlamı yok. İstediğimi sorabilirim.

Demek istediğim alacağın zaman konu açmandi. Yanlış anladın, atarlanma falan yok yani
Türkiye'de yarın ne olacağını bilmiyoruz biz nereden bilelim gelecek ay ne olacak?
Ancak illaki öner bir şey diyorsan;
RAM'den iki tane yaparsın.
300 TL aşma şansın var mıdır?
Yoksa sonradan da RAM alabilirsin.

Yanlış anlamışım özür dilerim Açıkçası asıl amacım FPS'i iyi bir şekilde görebilmek o yüzden 144Hz istemiştim çünkü FPS oyunlarında çok büyük avantaj sağlıyor. Önerin içinde ayrıca teşekkür ederim.

En dandirik 144 Hz monitörü şuan kullandığım James Donkey, görüntü gidip gelmeleri falan sorun çıkartıyor. Yani iyi bir 144 Hz monitör 1500 TL civarlarında. 5500 TL'ye de alacağın sistem attigimdan kat kat kötü.
Yani şimdilik 75 Hz ile idare et, daha sonra elindekini sarılı sitede satıp yenisini alırsın.

Hocam ekran kartı yok ki piyasada nasıl alacaksınız 7k'ya 144 HZ sistem

Şu an elimde 60 Hz'lik monitör var. En kötü ihtimal monitörü sonradan alabilirim diye düşünüyorum. Bu gidişle 6500-7000 TL arasını kasaya yatıracağım gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…