7000 TL'ye Monitör Dahil Sistem Önerisi

boşnak13

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ilk defa sistem topladım eksiklerim nelerdir? Ben bir de biraz görüntü ve marka falan olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi o kasada kronik ses sorunu var uğultuyu kesemezsin. Çoklayıcıyla 5W indirdim 12W'den sesi çok çıkıyor diye tek fan çalışıyor düşün bu birincisi. Gelelim ikincisine o sipariş vereceğin Power 14 cm o kasa 12 cm destekler büyük gelir. Sinerjiye ürünü geri yollarsın iadeydi yenisi siparişti en az 1 hafta oyalanırsın. Zaten ürünü yollamaları sana 4 iş günü emin ol yani üçüncüsü ben GTX 1080 sisteme 600W power kullanıyorum o kadar yüksek olmasına gerek yok. Gereksiz fazla daha küçüğünü alabilirsin.

Komple yazayim Intel i5 8600K, MSI Z370 A-Pro anakart, 32 GB Trident Z RGB 3200 MHz RAM Samsung 960 250 GB SSD M2 sata, Cooler Master Masterbox Lite 5 kasa 600W 80 Plus Cooler Master kasa, MSI GTX 1080 Ekran kartı, Optix G27C2 1ms(MPRT) 144Hz monitör, MSI Frozr L soğutucu. Ekipmanlar ise Logitech G502, Steelseries Siberia v2 Frost Blue kulaklık, Razer Ornata Chroma klavye, Steelseries mousepad.

Aynı firmadan aynı kasayı aynı PSU'yu aldım ve sığmadı tamamen sepetin fotoğrafını iade talebimi atabilirim sallama diye bir şey yok.

Aynı kasanın Pro'su var o 14cm destekliyor dikkatli bakarsanız bu kasanın Lite modeli olduğunu anlayacak ve bana hak vereceksiniz.

O dediğin eklenecek RGB fanlar ile ilgili kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…