FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #11 FarukS dedi: Yurt dışından geliyor. Amerika'dan yani. Satıcı Amazon.com. Ben satın aldım, şu an gelmesini bekliyorum. 10 ile 20 gün arasında geliyormuş, fiyatına göre süper bir ürün. Üstüne kalan para ile HDD + RAM takviyesi yaparsanız tadından yenmez. https://www.amazon.com/dp/B08H2H89K1/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_M6RJ1SPFVN3JHHWTG5PZ Genişletmek için tıkla... Al bunu geç pişman olmazsın. Eğer beklersen 1 hafta sonra gelince inceleme paylaşacağım.
FarukS dedi: Yurt dışından geliyor. Amerika'dan yani. Satıcı Amazon.com. Ben satın aldım, şu an gelmesini bekliyorum. 10 ile 20 gün arasında geliyormuş, fiyatına göre süper bir ürün. Üstüne kalan para ile HDD + RAM takviyesi yaparsanız tadından yenmez. https://www.amazon.com/dp/B08H2H89K1/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_M6RJ1SPFVN3JHHWTG5PZ Genişletmek için tıkla... Al bunu geç pişman olmazsın. Eğer beklersen 1 hafta sonra gelince inceleme paylaşacağım.
3N38C4N Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #12 FarukS dedi: Al bunu geç pişman olmazsın. Eğer beklersen 1 hafta sonra gelince inceleme paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam YouTube'dan mı?
FarukS dedi: Al bunu geç pişman olmazsın. Eğer beklersen 1 hafta sonra gelince inceleme paylaşacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam YouTube'dan mı?
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #13 3N38C4N dedi: Tamam YouTube'dan mı? Genişletmek için tıkla... Hem forum hem YouTube baştn sona başımdan geçen olayları.
3N38C4N dedi: Tamam YouTube'dan mı? Genişletmek için tıkla... Hem forum hem YouTube baştn sona başımdan geçen olayları.
3N38C4N Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #14 FarukS dedi: Hem forum hem YouTube baştn sona başımdan geçen olayları. Genişletmek için tıkla... YouTube hesabın ne
FarukS dedi: Hem forum hem YouTube baştn sona başımdan geçen olayları. Genişletmek için tıkla... YouTube hesabın ne
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #15 3N38C4N dedi: YouTube hesabın ne Genişletmek için tıkla... Sen benim üstüme tıklayıp izle tuşuna bas forumda. Ben seni konu açınca eklerim.
3N38C4N dedi: YouTube hesabın ne Genişletmek için tıkla... Sen benim üstüme tıklayıp izle tuşuna bas forumda. Ben seni konu açınca eklerim.