FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Adata XPG Pro ASX8200PNP-512GT-C 3D Nand 512 GB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Sapphire sorunlu ve baktığım sitede o fiyat bazında MSI'ın Mech modelini gördüm. Sinerji Akakçe'de görünmüyor. 3 Fanlı model daha iyi soğutur. Dandik ürün önermiyoruz. Biliyorsan dandik ürün değil de neden önermediğini söyleyebilirsin. Kart ilk çıktığında termal pedleri sorunluymuş, düzeltmişler mi bilmiyorum. Daha iyi alternatif varsa onu seçer. 2060 yerine 5700XT Mech alırsa kasa olarak sizin önerdiğiniz kasa yerine Mech kasa öneriyorum marka takıntısının bir anlamı yok. 2060'dan daha güçlü performans verecek kasa hava sirkülasyonu ile çok problem çıkmayacak. 2060 almak salaklık mı olur fanboyluk mu olur bilmiyorum.