Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 19 Mayıs 2022 #1 Bu fiyatlar arası sistem toplanabilir mi? Hazır sistem de olur. Not: Düşük ayarlarla Fortnite, Valorant, PUBG gibi oyunlar oynatsın yeterli bana.
Bu fiyatlar arası sistem toplanabilir mi? Hazır sistem de olur. Not: Düşük ayarlarla Fortnite, Valorant, PUBG gibi oyunlar oynatsın yeterli bana.
X xConquer Centipat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #2 Apu sistem toplayabilirsin sanırım.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #3 Glarious0 dedi: Bu fiyatlar arası sistem toplanabilir mi? Hazır sistem de olur. Not: Düşük ayarlarla Fortnite, Valorant, PUBG gibi oyunlar oynatsın yeterli bana. Genişletmek için tıkla... Pollux 3T10-K - Game Garaj Bütçeyi biraz arttırman gerekli ama.
Glarious0 dedi: Bu fiyatlar arası sistem toplanabilir mi? Hazır sistem de olur. Not: Düşük ayarlarla Fortnite, Valorant, PUBG gibi oyunlar oynatsın yeterli bana. Genişletmek için tıkla... Pollux 3T10-K - Game Garaj Bütçeyi biraz arttırman gerekli ama.
M Mehmet4200 Centipat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 146 19 Mayıs 2022 #4 kozmoneustee dedi: Pollux 3T10-K - Game Garaj Bütçeyi biraz arttırman gerekli ama. Genişletmek için tıkla... 7800 TL'ye 1050 Ti önermek mi?
kozmoneustee dedi: Pollux 3T10-K - Game Garaj Bütçeyi biraz arttırman gerekli ama. Genişletmek için tıkla... 7800 TL'ye 1050 Ti önermek mi?
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #5 Mehmet4200 dedi: 7800 TL'ye 1050 Ti önermek mi? Genişletmek için tıkla... Ne bekliyordun?
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 19 Mayıs 2022 #6 kozmoneustee dedi: Pollux 3T10-K - Game Garaj Bütçeyi biraz arttırman gerekli ama. Genişletmek için tıkla... Hocam iş yapar gibi ekran kartı biraz zayıf değil mi günümüz de bir süre götürür mü beni?
kozmoneustee dedi: Pollux 3T10-K - Game Garaj Bütçeyi biraz arttırman gerekli ama. Genişletmek için tıkla... Hocam iş yapar gibi ekran kartı biraz zayıf değil mi günümüz de bir süre götürür mü beni?
M Mehmet4200 Centipat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 146 19 Mayıs 2022 #7 kozmoneustee dedi: Ne bekliyordun? Genişletmek için tıkla... Silver 5A-1650 - Game Garaj al o zaman 200 lira fark var. Boş boş atarlanma.
kozmoneustee dedi: Ne bekliyordun? Genişletmek için tıkla... Silver 5A-1650 - Game Garaj al o zaman 200 lira fark var. Boş boş atarlanma.
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mayıs 2022 #8 Glarious0 dedi: Hocam iş yapar gibi ekran kartı biraz zayıf değil mi günümüz de bir süre götürür mü beni? Genişletmek için tıkla... Beklentilerinizi gayet karşılayacaktır. Zamanla ram ve SSD güncellemesi de yaparsınız çok güzel olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Glarious0 dedi: Hocam iş yapar gibi ekran kartı biraz zayıf değil mi günümüz de bir süre götürür mü beni? Genişletmek için tıkla... Beklentilerinizi gayet karşılayacaktır. Zamanla ram ve SSD güncellemesi de yaparsınız çok güzel olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 19 Mayıs 2022 #9 kozmoneustee dedi: Beklentilerinizi gayet karşılayacaktır. Zamanla ram ve SSD güncellemesi de yaparsınız çok güzel olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet Evet yapıcağım 1-2 Yıl beni götürsün i5 ve 2060'a yükseltirim teşekkür ederim hocam.
kozmoneustee dedi: Beklentilerinizi gayet karşılayacaktır. Zamanla ram ve SSD güncellemesi de yaparsınız çok güzel olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet Evet yapıcağım 1-2 Yıl beni götürsün i5 ve 2060'a yükseltirim teşekkür ederim hocam.
M Mehmet4200 Centipat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 146 19 Mayıs 2022 #10 Glarious0 dedi: Evet evet yapacağım 1-2 yıl beni götürsün i5 ve 2060'a yükseltirim teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Kardeş bu adamın attığını alma.
Glarious0 dedi: Evet evet yapacağım 1-2 yıl beni götürsün i5 ve 2060'a yükseltirim teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Kardeş bu adamın attığını alma.