7000 TL'ye sistem toplama

Bütçe
7000
GTX 1650'nin daha iyi olduğunu biliyorum zaten hocam, bütçeyi daha fazla arttırmamak için bunu seçtiğimi önceki mesajlarımda söylemiştim.

Arkadaşların attığı sistemlerden GTX 1650'li sistemi alın. Dediğinize göre ileride sistemi yükseltecekmişsiniz. Yükselteceğiniz zaman işlemciyi değiştirirsiniz.

Teşekkür ederim hepinizi o zaman bir süre daha araştırıp belki daha iyilerini bulma umuduyla bekliyeceğim, Olmazsa size güvenerek i3 1050 Tİ olan sistemi alacağım benim de hoşuma gitti

Teşekkür ederim hepinizi o zaman bir süre daha araştırıp belki daha iyilerini bulma umuduyla bekliyeceğim, Olmazsa size güvenerek i3 1050 Tİ olan sistemi alacağım benim de hoşuma gitti

Senin oynadığın oyunlarda çekirdeği güçlü işlemciye daha çok ihtiyacın var. Gerçekçi olursak büyük oyunlarda ne 1050 Ti ne de 1650 seni çok tatmin eder ikisinin de ömrü kısıtlı. Sistemin tabanı sağlam olsun da ileride güçlü ekran kart için para biriktirirsen direkt takabilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…