7000 TL'ye sistem toplama

Kasa ve SSD seçimi değiştirilip, RAM 2x8 şeklinde alınmalı. Ayrıca o ekran kartını önermiyorum. Çok sancılı bir kart ama hesaplı olsun dersen şansa bırakıp alınabilir.

Kasa ve SSD seçimi değiştirilip, RAM 2x8 şeklinde alınmalı. Ayrıca o ekran kartını önermiyorum. Çok sancılı bir kart ama hesaplı olsun dersen şansa bırakıp alınabilir.
Amaç oyun oynamak ise 2x8 GB RAM alınıp, RAM'e vereceğin meblağ ile işlemciyi R5 3600X'e yükseltebilirsiniz.
İmzamdaki sistemi 7 bine topladım biraz fikir verebilir sana.
Eki Görüntüle 481397
Sinerji'de frekans'ın topladığı üzerinde oyna ve yukarıda ki gibi bir sonuç elde edebilirsin.
Aşağıdaki şekli ile 7500 TL, bütçem olsa düşünmeden alırdım herhalde
Eki Görüntüle 481398

Son hâli. Yorumlari alayim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resim

Son hali yorumlari alayim
On numara görünüyor, yalnız PSU farklı seçme imkanın var ise değiştirir misin? Onunla ilgili pek bilgimiz yok ve bazı donanımsal hataları oluşan kullanıcıların sistemlerinde bu PSU var idi. Kötülemiyorum ama risk atmamak adına tavsiyemdir.

Resim

Son hali yorumlari alayim
İyi görünüyor. Arkadaşlar son olarak anakartı bir değerlendirsinler. PSU ile ilgili çekince varsa alttaki linklerden okuyabilirsiniz.

Güç kaynağını bu ekledim.
Her hangi bir sıkıntı var mı?

Son hâli:

Anakartı bütçesi dahilinde çok iyi yani fazlasına pek gerek yok
Kardeşim dediğim gibi çok iyi görünüyor fiyat değişmeden sipariş geç.

Anakartı bütçesi dahilinde çok iyi yani fazlasına pek gerek yok

Kardeşim dediğim gibi çok iyi görünüyor fiyat değişmeden sipariş geç.

Sipariş verene kadar bile 40 TL arttı.
Kasada donanımlar sığar mı? Öyle bir sıkıntı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…