Kasa ve SSD seçimi değiştirilip, RAM 2x8 şeklinde alınmalı. Ayrıca o ekran kartını önermiyorum. Çok sancılı bir kart ama hesaplı olsun dersen şansa bırakıp alınabilir.
Amaç oyun oynamak ise 2x8 GB RAM alınıp, RAM'e vereceğin meblağ ile işlemciyi R5 3600X'e yükseltebilirsiniz.
İmzamdaki sistemi 7 bine topladım biraz fikir verebilir sana.
Adata SU630 ve 650 kronik sorunlu diye biliyorum değiştirmende fayda var. Crucial BX500 alabilirsin. Kasayı kesinlikle değiştir CM MB501L alabilirsin malzeme kalitesi ve PSU'su güzel tabii ilerleyen zamanda önüne 3 tane 12CM fan takarak güzel bir hava akışı da sağlayabilirsiniz. Ben CM MB501L ve Crucial BX500 kullanıyorum gayet memnunum.
Eki Görüntüle 481397
Sinerji'de frekans'ın topladığı üzerinde oyna ve yukarıda ki gibi bir sonuç elde edebilirsin.
Önceki seçtiğiniz bütçeye yakın bir ikili kasa ve PSU:
High Power 700W 80+ Güç Kaynağı
High Power 700W 80+ Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Aynı yerden SSD önerisi:Zalman N3 Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Zalman N3 Siyah USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve özellikleri için hemen sinerji.gen.tr'ye gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
Alternatif bir de ekran kartı:Kingston 480GB UV500 Okuma 520MB-Yazma 500MB M.2 SSD (SUV500M8/480G)
Kingston 480GB UV500 Okuma 520MB-Yazma 500MB M.2 SSD (SUV500M8/480G) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Asus GeForce RTX 2060 Super Rog Strix A8G-Gaming 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Asus GeForce RTX 2060 Super Rog Strix A8G-Gaming 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kasa ve SSD seçimi değiştirilip, RAM 2x8 şeklinde alınmalı. Ayrıca o ekran kartını önermiyorum. Çok sancılı bir kart ama hesaplı olsun dersen şansa bırakıp alınabilir.
On numara görünüyor, yalnız PSU farklı seçme imkanın var ise değiştirir misin? Onunla ilgili pek bilgimiz yok ve bazı donanımsal hataları oluşan kullanıcıların sistemlerinde bu PSU var idi. Kötülemiyorum ama risk atmamak adına tavsiyemdir.
İyi görünüyor. Arkadaşlar son olarak anakartı bir değerlendirsinler. PSU ile ilgili çekince varsa alttaki linklerden okuyabilirsiniz.
On numara görünüyor, yalnız PSU farklı seçme imkanın var ise değiştirir misin? Onunla ilgili pek bilgimiz yok ve bazı donanımsal hataları oluşan kullanıcıların sistemlerinde bu PSU var idi. Kötülemiyorum ama risk atmamak adına tavsiyemdir.
İyi görünüyor. Arkadaşlar son olarak anakartı bir değerlendirsinler. PSU ile ilgili çekince varsa alttaki linklerden okuyabilirsiniz.
High Power 700W Simplictiy Alınır mı?
Sistemime güç kaynağı olarak bunu düşünüyorum iyi midir? Ürün: High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S)www.technopat.net High Power 700W 80+ Güç Kaynağı alınır mı?
Esenlikler... Topladığım sisteme güç kaynağı almam gerekiyor, önce Corsair VS650 alacaktım fakat ses sorunu varmış. Sistem: EVGA GTX 1070 FTW2 - AMD R5 1600 - Corsair Vengeance LPX 16 GB 3000 MHz, HDD yok, şimdilik sadece SSD kullanıyorum. Almayı düşündüğüm güç kaynağı: High Power 700W 80+...www.technopat.net High power 700W 80+ Güç Kaynağı Nasıldır?
Resimdeki güç kaynağını sipariş ettim. Sistemim GTX 1660 Ti ve R5 2600. Sizce güç kaynağı nasıl? Ses VB sorun olur mu? Çok yerde iyi dediler ama bir de burada sorayim dedim.www.technopat.net
Anakartı bütçesi dahilinde çok iyi yani fazlasına pek gerek yokİyi görünüyor. Arkadaşlar son olarak anakartı bir değerlendirsinler. PSU ile ilgili çekince varsa alttaki linklerden okuyabilirsiniz.
High Power 700W Simplictiy Alınır mı?
Sistemime güç kaynağı olarak bunu düşünüyorum iyi midir? Ürün: High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S)www.technopat.net High Power 700W 80+ Güç Kaynağı alınır mı?
Esenlikler... Topladığım sisteme güç kaynağı almam gerekiyor, önce Corsair VS650 alacaktım fakat ses sorunu varmış. Sistem: EVGA GTX 1070 FTW2 - AMD R5 1600 - Corsair Vengeance LPX 16 GB 3000 MHz, HDD yok, şimdilik sadece SSD kullanıyorum. Almayı düşündüğüm güç kaynağı: High Power 700W 80+...www.technopat.net High power 700W 80+ Güç Kaynağı Nasıldır?
Resimdeki güç kaynağını sipariş ettim. Sistemim GTX 1660 Ti ve R5 2600. Sizce güç kaynağı nasıl? Ses VB sorun olur mu? Çok yerde iyi dediler ama bir de burada sorayim dedim.www.technopat.net
Kardeşim dediğim gibi çok iyi görünüyor fiyat değişmeden sipariş geç.Aerocool 700W KCAS Plus Serisi 80+ Bronze Güç Kaynağı
Aerocool 700W KCAS Plus Serisi 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Güç kaynağını bu ekledim.
Her hangi bir sıkıntı varmı
Son Hali:
Anakartı bütçesi dahilinde çok iyi yani fazlasına pek gerek yok
Kardeşim dediğim gibi çok iyi görünüyor fiyat değişmeden sipariş geç.
Bekle RAM'lerin MHz değerleri düşük. Onları 3000 yap. Acele etme bence ya :dSipariş verene kadar bile 40 TL arttı.
Kasada donanımlar sığarmı öyle bir sıkıntı olabilirmi
Büyük ihtimalle olur ama küçük bir araştırma yapıp döneyim.Sipariş verene kadar bile 40 TL arttı.
Kasada donanımlar sığarmı öyle bir sıkıntı olabilirmi
Bekle RAMlerin Mhz değerleri düşük. Onları 3000 yap. Acele etme bence ya :d