Kardeşim sanırım Sinerji sistem toplama üzerinden yaptın. Aynısını yapmaya çalışıyorum ancak parçalar bulunmuyor veyahut fiyatlar farklı. Acaba eski bir resim atıyor olabilir misin?
Kardeşim sanırım Sinerji sistem toplama üzerinden yaptın. Aynısını yapmaya çalışıyorum ancak parçalar bulunmuyor veyahut fiyatlar farklı. Acaba eski bir resim atıyor olabilir misin?
Bu hâli tamamdır gayet alınabilir, alternatif olarak benim sisteme bakmak ister misin? Daha ferah ve daha toplu bir sistem olmasının yanı sıra aynı fiyata daha opsiyonel kalıyor. QP'nin hizmet kalitesine zaten diyecek bir şey yok. https://www.qp.com.tr/qp-super-r5-3600-16-gb-rtx-2060s-8gb-480-gb-ssd-oyun-bilgisayari
Kullanan biri olarak istediğini sorabilirsin ayrıca
Edit: Ürünün fiyatı artmış anakart olarak diğer küçük modeline değişikliğe gidilirse (MSI B45-M2 V2) 7282 TL'ye geliyor.
O kadar elzem bu durum değil bence ki bütçe de burada bir faktör arkadaşın seçimlerinde bir sıkıntı yok yani. Bana sorarsanız gerek de yok, 2 saniyelik fark için fazla para vermeye.
O kadar elzem bu durum değil bence ki bütçe de burada bir faktör arkadaşın seçimlerinde bir sıkıntı yok yani.Bana sorarsanız gerek de yok,2 saniyelik fark için fazla para vermeye.
O kadar elzem bu durum değil bence ki bütçe de burada bir faktör arkadaşın seçimlerinde bir sıkıntı yok yani. Bana sorarsanız gerek de yok, 2 saniyelik fark için fazla para vermeye.