7000 VP ile ne yapılmalı?

Yeyil

Kilopat
Daha fazla  
Hesabımda 12K VP vardı ve iyiliği paylaş setini ve bp aldım 6.6 k kaldı. Ekstradan 600 VP kodum duruyor not defterinde laptopun. Bu VP ile ne yapabilirim acaba? 2. bir bıçak ve vandal alayım diyorum aslında(hesapta Asil Karambit ve RGX vandal var.) Şu an mağazamda RGX katana var sizce daha iyi bir bıçak mı beklemeliyim yoksa RGX Z11 katana iyi midir?

Keşke iyiliği paylaş seti yerine yeni çıkan skin setlerini vs. bekleseydin. Setteki skinler tarih oldu neredeyse, iade şansın varsa bence iade et. Asil karambit bence güzel bıçak, sen de beğeniyorsan yeni bıçak almana gerek olmayabilir. Katanayı beğeniyorsan alıp almamak sana kalmış.

Keşke iyiliği paylaş seti yerine yeni çıkan skin setlerini vs. bekleseydin. Setteki skinler tarih oldu neredeyse, iade şansın varsa bence iade et. Asil Karambit bence güzel bıçak, sen de beğeniyorsan yeni bıçak almana gerek olmayabilir. Katanayı beğeniyorsan alıp almamak sana kalmış.

Oni Phantom ve yagmaci opyi beğendiğim için aldım. Skinlerden memnun olduğumden aldım yani. Tabii bekleyip 3 güzel skin belki alinabilirdi ama ben 4 guzel skini tercih ettim. Ayrıca şu an yeni seti alabilecek VP var zaten hesapta hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı