70000 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
70000
Çok teşekkürler hocam bu sistemi sistem toplamaya izin veren sitelerden bir toplamaya çalışacağım zira bağlantısını ben yapamam yapabilecek biriside 200km mesafe içerisinde yoktur sanırım ^^. Aklıma takılan tek şey her yerde 7800X3D nin en iyi işlemci olduğunu görüyorum ancak işlemci karşılaştırmalara baktığımda i7 13700kf daha iyi skorla çıkıyor. Bu neden olur acaba?

Teşekkürler hocam sistem güzel inceleyeceğim. Satan firmayı önerir misiniz? Pek duymadım isimlerini

i7 13700KF aşırı ısınan soğutması zor, eski mimari kullanan bir işlemci. 7800x3D ise soğutması kolay, oyun için üretilmiş ve L3 önbelleği daha yüksek. Bu yüzden de oyunlarda fark atıyor i7 13700KF'e.

Hocam meraktan soruyorum aşağıya attığım sistemde birkaç özelleştirme ile daha ucuza gelebiliyor sanırım hangisi daha mantıklıdır.

SSD'yi KC3000 ile RAM'i de 32 ile değiştirdim 77 oldu. RAM'ler çok düşük. Bilemedim.

SSD'yi KC3000 ile RAM'i de 32 ile değiştirdim 77 oldu. RAM'ler çok düşük. Bilemedim.

Arkadaş bağlantısını ben yapamam başka sitelerden toplatmaya çalışacağım gibi bir şey söylemiş sanırım pek anlayamadım daha mantıklı olmaz mı arkadaş için?

Arkadaş bağlantısını ben yapamam başka sitelerden toplatmaya çalışacağım gibi bir şey söylemiş sanırım pek anlayamadım daha mantıklı olmaz mı arkadaş için?

Ha o da doğru. RAM 32 yapsın KC3000 yapsın alsın o zaman.

Evet kendim buradan monitör almış birisiyim bir çok tanıdığıma da sistem aldım. İade ve değişim politikaları biraz sıkıntı ama sorun yaşamadım ben.

Ha o da doğru. RAM 32 yapsın KC3000 yapsın alsın o zaman.
Sistem uygundur derseniz ikinizin dediği değişiklikleri yaparak alacağım büyük ihtimalle. Ancak anakart mATX kasa ATX anakart küçük kalmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…