70000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
70000 TL

bros172034

Hectopat
70000 TL'ye sistem önerisi istiyorum. Eski kasamdan sadece SSD'yi tutacağım. Geri kalan parçaların hepsini yenilemek istiyorum. Çok önemli yükseltmeler dediğiniz şeyler varsa 80000 TL'ye kadar çıkabilirim. Mümkünse 5070 Ti'lı bir sistem istiyorum hep AMD kullandım değişiklik olsun istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim. Dediğim gibi ssd'im var onun yerine belirttiğiniz yükseltmeleri yaparım. Ayrıca ekran kartı markası hakkında bir bilgim yok herhangi bir sorun oluşturmaz değil mi?

Teşekkür ederim. Dediğim gibi ssd'im var onun yerine belirttiğiniz yükseltmeleri yaparım. Ayrıca ekran kartı markası hakkında bir bilgim yok herhangi bir sorun oluşturmaz değil mi?
Ssd niz olduğu detayını atlamışım kusuruma bakmayın :D
Ekran kartı olarak herhangi bir sıkıntı oluşturmaz son bir kaç nesildir en low tier dediğimiz segment bile idare eder oldu, phonix ise gayet ortalama hatta ortalama üstü bir seridir.
Eğer aklınızda bir soru işarti kalırsa farklı kartlarıda tercih edebilirsiniz bütçe ssd olmadığı için daha rahat şuanda.

Bu arada siz sormadan söyliyim palit olsun gainward olsun köklü iyi firmalar, nvidia nın chipset verdiği çoğu markaya %90 oranında güvenebilirsiniz.

Ssd niz olduğu detayını atlamışım kusuruma bakmayın :D
Ekran kartı olarak herhangi bir sıkıntı oluşturmaz son bir kaç nesildir en low tier dediğimiz segment bile idare eder oldu, phonix ise gayet ortalama hatta ortalama üstü bir seridir.
Eğer aklınızda bir soru işarti kalırsa farklı kartlarıda tercih edebilirsiniz bütçe ssd olmadığı için daha rahat şuanda.

Bu arada siz sormadan söyliyim palit olsun gainward olsun köklü iyi firmalar, nvidia nın chipset verdiği çoğu markaya %90 oranında güvenebilirsiniz.
Teşekkür ederim son bir sorum olacak işlemciyi 7800x3d'ye yükseltmeye değer mi yoksa arada çok fark yok mu?

Teşekkür ederim son bir sorum olacak işlemciyi 7800x3d'ye yükseltmeye değer mi yoksa arada çok fark yok mu?
7800x3d hem saçma fiyatlarda hemde 9700x ile aralarında devasa farklar yok, hatta kimi oyunda hiç fark yok 9700x geçiyor. 7800x3d nin fiyatlarının da düşmesi için en mantıklı seçenek 9700x.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı