7000TL bütçe ile monitör önerisi

Başlıkta da yazıyor zaten 7000 TL monitor onerisi verirseniz sevinirim.

İkisi arasından hangisi daha iyi ben MSI sipariş ettim ama AOC arasında kaldım. İade edebilirim.

Yani AOC da yükseklik ayarıda var ve monitör tasarımı daha güzel geldi sormak istediğim ikisi arasında hangisi daha iyi MSI taksitle 5K ya geldi zaten 300 daha koyup AOC alsam mı karar veremedim 🤔

24G2SP, G2412'ye göre daha üstün bir model. İsterseniz değiştirebilirsiniz fakat dediğim gibi, gerek yok, iki modelde üzmez.

24G2sp, G2412'ye göre daha üstün bir model. İsterseniz değiştirebilirsiniz fakat dediğim gibi, gerek yok, iki modelde üzmez.

Anladım teşekkür ederim. MSI bu modele neden yükseklik ayarı koymaz anlamıyorum her şey çok iyi ama modelde pivot yok...

Anladım teşekkür ederim. MSI bu modele neden yükseklik ayarı koymaz anlamıyorum her şey çok iyi ama modelde pivot yok...

@ardacanci bir sorum daha var HDMI kablo ile 170 Hz alabilir miyim ? DP mi gerekiyor hocam.

Son düzenleme:

@ardacanci bir sorum daha var HDMI kablo ile 170 Hz alabilir miyim? DP mi gerekiyor hocam.

HDMI ile en fazla 144Hz alabiliyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı