7000TL civarı sistem tavsiyesi

EgehanCeylan

Hectopat
Daha fazla  
* HDD= Seagate Barracuda 1TB
* SSD= Corsair 240GB Force MP510
* Anakart= Asus Prime B450-Plus
* Kasa+PSU= Cooler Master Masterbox Lite 5 600W
* Bellek= Corsair Vengeance 16GB(2x8) 3000MHz
* İşlemci= AMD Ryzen 7 2700
* Ekran kartı= Asus GTX1660 Ti Phoenix OC/MSI GTX1660 Ti Gaming X
* İşlemci soğutucu= CM Hyper 212 EVO

Bu sistem nisan tavsiyelerindeki sisteme benziyor fakat benim asıl merak ettiğim konu ekran kartıyla ilgili ve size danışmak istedim. MSI'ın modeli ve Asus'un Phoenix modeliyle arasındaki fark nedir? Mesela Phoenix modelinde soğutma sistemi diğerine kıyasla daha kötü bu performansa etki eder mi? Ayrıca bu sistemle ilgili yorumlarınızı da bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

* HDD= Seagate Barracuda 1TB
* SSD= Corsair 240GB Force MP510
* Anakart= Asus Prime B450-Plus
* Kasa+PSU= Cooler Master Masterbox Lite 5 600W
* Bellek= Corsair Vengeance 16GB(2x8) 3000MHz
* İşlemci= AMD Ryzen 7 2700
* Ekran kartı= Asus GTX1660 Ti Phoenix OC/MSI GTX1660 Ti Gaming X
* İşlemci soğutucu= CM Hyper 212 EVO

Bu sistem nisan tavsiyelerindeki sisteme benziyor fakat benim asıl merak ettiğim konu ekran kartıyla ilgili ve size danışmak istedim. MSI'ın modeli ve Asus'un Phoenix modeliyle arasındaki fark nedir? Mesela Phoenix modelinde soğutma sistemi diğerine kıyasla daha kötü bu performansa etki eder mi? Ayrıca bu sistemle ilgili yorumlarınızı da bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Phoenix giriş seviyesi ekran kartıdır ve çok tavsiye etmem. Hazırladığınız sisteme gelecek olursak, ek soğutucuya gerek yok, anakartı X470 tercih etmenizi tavsiye ederim. Bu sistem çok daha iyi olacaktır.

Dosya Ekleri

• Civari.PNG
    Civari.PNG
    47,1 KB · Görüntüleme: 54
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı