KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #11 A9 Plus modeli nasıldır IPad'e göre.
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #12 Alpha_2a dedi: Attığınız kalemle en iyi tabletide kullansa mutlu olamaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Adamın bütçesi belli Apple Pencil mi al diyeyim adama.
Alpha_2a dedi: Attığınız kalemle en iyi tabletide kullansa mutlu olamaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Adamın bütçesi belli Apple Pencil mi al diyeyim adama.
M Murat7272 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #13 Kaganshady dedi: Adamın bütçesi belli Apple Pencil mi al diyeyim adama. Genişletmek için tıkla... İllahi reis.
Kaganshady dedi: Adamın bütçesi belli Apple Pencil mi al diyeyim adama. Genişletmek için tıkla... İllahi reis.
Alpha_2a Centipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #14 Kaganshady dedi: Adamın bütçesi belli Apple Pencil mi al diyeyim adama. Genişletmek için tıkla... iPad takintisi yapmak yerine kendi kalem destegi olan Android bir tablete yönelebilir. Ders yaparken en büyük etken kalem zaten.
Kaganshady dedi: Adamın bütçesi belli Apple Pencil mi al diyeyim adama. Genişletmek için tıkla... iPad takintisi yapmak yerine kendi kalem destegi olan Android bir tablete yönelebilir. Ders yaparken en büyük etken kalem zaten.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #15 Kaganshady dedi: Düşürebilirsen iPad 9 düşürmeye bak ben birkaç ilan gördüm ama pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata 9 yok gibi Android'den devam ya da iPad 8'lere bakacağım dediğin gibi. Alpha_2a dedi: iPad takintisi yapmak yerine kendi kalem destegi olan Android bir tablete yönelebilir. Ders yaparken en büyük etken kalem zaten. Genişletmek için tıkla... S9 FE modelleri var ama onlarda 10k civarı.
Kaganshady dedi: Düşürebilirsen iPad 9 düşürmeye bak ben birkaç ilan gördüm ama pek güvenemedim. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata 9 yok gibi Android'den devam ya da iPad 8'lere bakacağım dediğin gibi. Alpha_2a dedi: iPad takintisi yapmak yerine kendi kalem destegi olan Android bir tablete yönelebilir. Ders yaparken en büyük etken kalem zaten. Genişletmek için tıkla... S9 FE modelleri var ama onlarda 10k civarı.
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #16 KasaturaNotFound dedi: Bu fiyata 9 yok gibi Android'den devam ya da iPad 8'lere bakacağım dediğin gibi. S9 FE modelleri var ama onlarda 10k civarı. Genişletmek için tıkla... A9 Plus kıytırık bayağı S9 FE ye çıkıyorsan onu alabilirsin ama onun dışı bu paraya mutlu etmez çoğu.
KasaturaNotFound dedi: Bu fiyata 9 yok gibi Android'den devam ya da iPad 8'lere bakacağım dediğin gibi. S9 FE modelleri var ama onlarda 10k civarı. Genişletmek için tıkla... A9 Plus kıytırık bayağı S9 FE ye çıkıyorsan onu alabilirsin ama onun dışı bu paraya mutlu etmez çoğu.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #17 Kaganshady dedi: A9 Plus kıytırık bayağı S9 FE ye çıkıyorsan onu alabilirsin ama onun dışı bu paraya mutlu etmez çoğu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam 3-4 bin daha ekleyip ikinci el S9 FE alacağım sanırım daha bir aciliyeti yok zaten.
Kaganshady dedi: A9 Plus kıytırık bayağı S9 FE ye çıkıyorsan onu alabilirsin ama onun dışı bu paraya mutlu etmez çoğu. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam 3-4 bin daha ekleyip ikinci el S9 FE alacağım sanırım daha bir aciliyeti yok zaten.
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #18 KasaturaNotFound dedi: Anladım hocam 3-4 bin daha ekleyip ikinci el S9 FE alacağım sanırım daha bir aciliyeti yok zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayrını gör.
KasaturaNotFound dedi: Anladım hocam 3-4 bin daha ekleyip ikinci el S9 FE alacağım sanırım daha bir aciliyeti yok zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayrını gör.
KasaturaNotFound Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #19 Kaganshady dedi: Şimdiden hayrını gör. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler