7000TL ekran kartı önerisi

O PSU bu bütçedeki tüm ekran kartlarına yeter.

Gerek yok gerek yok demiştim ama en sonunda hazır param varken RX6600'ü de satıp yükseltmeye karar verdim. Tam olarak 7000TL bütçem var ve ekran kartı arıyorum. PSU maalesef 550W. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam o fiyata ya 6650xt var yada 6600 değiştirmeye gerek yok bence

Gerek yok gerek yok demiştim ama en sonunda hazır param varken RX6600'ü de satıp yükseltmeye karar verdim. Tam olarak 7000TL bütçem var ve ekran kartı arıyorum. PSU maalesef 550W. Önerilerinizi bekliyorum.

Tekrar RX6600 alabilirsin. Bence bekleyip kendinize biraz daha bütçe oluşturun.

Sıfır alacaksanız zaten alabileceğiniz en iyi kart 6600. Biraz artrırarak 6650 XT alınabilir ama değmez, tavsiye etmem. İkinci ele yönelip Rx 6800 alabilirsiniz.

Arkadaşlar 2.el takıntım yok. Kfg olduğu sürece 2.el de alabilirim. 0 olarak 6700 düşünüyordum ama fiyatları uçmuş maalesef.

Sıfır alacaksanız zaten alabileceğiniz en iyi kart 6600. biraz artrırarak 6650 XT alınabilir ama değmez, tavsiye etmem. İkinci ele yönelip RX 6800 alabilirsiniz.

Zaten 2. el bakıyorum da piyasaya ne olmuş arkadaş ya. Bir tane ev kullanıcısından kart yok piyasada. Al sat yapanlar, geçmişi belli olmayanlar vesaire piyasa Full bunlarla dolu maalesef.

Tekrar RX6600 alabilirsin. Bence bekleyip kendinize biraz daha bütçe oluşturun.

10k ya çekebilirim bütçeyi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı