3 317642 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 134 Çözümler 1 21 Ekim 2020 #11 YiğitYVZ dedi: Yok ben şakasına dedim sadece. Genişletmek için tıkla... Bir anda 4 5 kişi yazınca biraz kötü hissettim özür dilerim sert çıktığım için.
YiğitYVZ dedi: Yok ben şakasına dedim sadece. Genişletmek için tıkla... Bir anda 4 5 kişi yazınca biraz kötü hissettim özür dilerim sert çıktığım için.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 21 Ekim 2020 #12 Rıdvan Can dedi: Arkadaşlarıma öneriyorum. Ayrıca bilgisayarlar hakkında bilgi topluyorum. Anlamadım nedir sizi bu kadar rahatsız eden? Genişletmek için tıkla... Bizi rahatsız eden bir şey yok. Bu söyledikleriniz için açıyorsanız bunları belirterek açın. Siz sürekli böyle konu açıyorsunuz, insanlar da sizin alacağınızı ama gerçekte almadığınızı, düşünerek cevap veriyor.
Rıdvan Can dedi: Arkadaşlarıma öneriyorum. Ayrıca bilgisayarlar hakkında bilgi topluyorum. Anlamadım nedir sizi bu kadar rahatsız eden? Genişletmek için tıkla... Bizi rahatsız eden bir şey yok. Bu söyledikleriniz için açıyorsanız bunları belirterek açın. Siz sürekli böyle konu açıyorsunuz, insanlar da sizin alacağınızı ama gerçekte almadığınızı, düşünerek cevap veriyor.