7000TL Monitör Dahil Sistem

Bütçe
6000-7000TL
Saolun yazıyosunuz da nereden hangi modelini alıyım? Nereden araştırmam gerektiğini bilmiyorum sadece hepsiburadaya n11 e falan bakabildim.
AMD Ryzen 5 3600X 3,8GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci
AMD Ryzen 5 3600X 3,8GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
Saolun yazıyosunuz da nereden hangi modelini alıyım? Nereden araştırmam gerektiğini bilmiyorum sadece hepsiburadaya n11 e falan bakabildim.
Kardeşim ben attım sana hepsiburada sepete ek %20 indirim var alıcaksan bekleme hiç 3600x indirimli. 2060 vatan linkini attım ikisini alabilirsin arkana bakmazsın 6,7 yıl

Buradaki 5700XT nin ısı değerleri nasıl? Sıkıntı çıkarır mı bana?

Son düzenleme:
@mr_hidir bu sorun özellikle DUAL modelinde oluşmuyor. Asus ROG Strix, EVGA FTW3, MSI Gaming X gibi birçok modellerde oluşabilecek bir durum . Bu nedenden dolayı ''DUAL kötü, çöp almayın'' demek biraz saçma olur bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…