7000TL monitör önerisi

Malzeme kalitesi olarak düşük bir marka bana göre. Bir klavyesini almıştım kronik sorun nedeniyle 6 ay sonra sıfırı ile değişim sağlandı. Ne hikmetse gelen klavye de aynı şekilde arızalı. Yine de adamakıllı birkaç modelleri mevcut Rampage'nin. Şans işi bana göre.

Detaylı bakman lazım fason 600W PSU sunu patlattım PSU yerinden zıpladı içinde bir şey patlak ama güç verdiğimde 5V 12v kanalları hala sağlam zor durumda tercih edilir, araştırırsak modelleri alınır öyle bir düzeyde şu an.

VA panel alınmaz.

VA panel alınır, panele bakar ne kadar kaliteli olduğu bazı VA paneller IPS ile kapışacak düzeyde oluyor.

4060 ile 2K olmaz. 4060 2K kartı değil.
Haklısınız fakat amaç hikayeli oyunnlarda çok yüksek FPS almak değilse idare eder. Kendim kullanmıyorum ama test videolarına baktığımda çoğu oyunu 2K ultrada 60 FPS oynatabiliyor. Sadece oyun olarak değil günlük kullanım kalitesini de düşünmek lazım. Daha sonradan kartını yükselterek çok daha rahat bir kullanım sağlayabilir. Dediğim gibi yüksek FPS ve yüksek yenileme hızı istiyorsa yukarıdaki monitöre bakabilir.

az biraz aşıyorlar fakat çok sorun olmaz su monitöre de bakabilir misiniz

Curved ekran mantıklı mı peki VA almayın dediniz ama sorayım dedim yine de.

Yerine göre mantıklı oluyor. Bende 27" bir ekran var tam ortadan bakınca kenarlarda IPS glow var Curved bu konuda daha başarılı.

Curved ekran mantıklı mı peki va almayın dediniz ama sorayım dedim yine de
Size kalmış. Şahsen flat ekranlar bana kalırsa daha az göz acıtıyor. Curved ekranlarda daha içinde hissettiğim için baş ağrısı oluşturuyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…