7000TL Monitörsüz Sistem Toplama

Daha fazla  
Herkese hayırlı günler,

Şimdi benim elimde odamı düzeltmem için 10000 TL gibi bir bütçe var ve ben bunun içinden oda masraflarını, bilgisayar için ne aklınıza geliyorsa masa, sandalye, çift monitör (Philips veya Samsung 1MS 60Hz düşündüm 500 civarı bir fiyatı vardı. Akıcılık ve ekranın canlılığı çok önemli benim için bu konuda da bilgilerinizi almak isterim.), klavye, mouse , mousepad, ses sistemi, kulaklık, gibi zamazingoların fiyatlarını çıkardıktan sonra kasaya 7000TL gibi bir bütçem kalıyor 7.200'e kadar yolum var.

Genelde arkadaşlarım ile birlikte online oyunları oynamayı seviyorum işte LOL, ARMA III (özellikle arma için sağlam almak istiyorum), CSGO, PUBG, GTA V gibi oyunlar. Yani öyle offline olsun kalitesi aksın gibi bir amacım yok.
Yaklaşık 2 haftadır bakıyorum fazla donanım bilgim de yok yazılım tarafındayım özellikle ve AMD set ve Intel-Nvidia bilgisayar topladım ama performansları hakkında bir fikrim yok yani anlayacağınız çok kararsızım. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum herkese.

(Bu arada eklemeyi unuttum elimde Samsung 850 EVO 1 TB SSD var yani SSD ihtiyacımın olmadığını düşünüyorum bilginiz dahilinde.)

Sistemi toplamam Ağustos sonu belki Eylül ortasını bile bulabilir tarih olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağınız zaman konu açın. O zamana dolar 1 de olabilir 8 de.

Nasıl yani alacağınız zaman konu açın kafamın karışık olduğunu yardım beklediğimi söylüyorum önümü görmem için en azından fikir amaçlı bir şey yazmanız daha doğru değil mi bu mu verilen hizmet. Anlamadım ben. Ayrıca yaklaşık 4 gündür sadece siteye üye olmaya çalışıyorum konu açmaya çalışıyorum 4 gün sonra aktivasyon çözümü anca oldu üstüne konu açıldıktan sonra 3 saat gibi beklenen bir süre cabası bana önerenler böyle anlatmadı bu siteyi.

Yardımcı olabilecek kimse yokmu arkadaşlar ?

Siz o sistemi alana kadar yeni şeyler gelebilir. Mesela RX Vega gelebilir fakat biz şu an o bütçede GTX 1080 öneririz. Sonra Vega daha performanslı çıkar ve siz kaybedersiniz. Bu yüzden sistemi almadan 1 hafta önce konu açın. Mümkünse şu an 16 GB DDR4 3000 MHz RAM alın. Fiyatları pahalılaşabilir.

Ekran kartı stokları siz bilgisayarı alasıya kadar yerine oturur. Fiyatlar değişir. AMD Vega ekran kartları piyasaya girince de fiyatlarda bi dalgalanma olacaktır. Dolar değişebilir vs daha bir çok neden var.

Tamam madem almadan 1 hafta önce açayım konu ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim konuyu kitleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…