7000TL RTX 2060 Sistem toplama önerisi

sekect

Kilopat
Sistemimi güncellemeyi düşünüyordum vazgeçtim ve baştan toplamayı düşünüyorum. Elimde olan parçalar; 8x2 HyperX 3000MHZ RAM, 1TB HDD, 240GB SSD ve CoolerMaster MB511 kasa.

RTX 2060 tabanlı bir sistem düşünüyorum. Sistem de monitör dahil olacak. Önerilerinizi bekliyorum.

Yeni sisteme geçmek istiyorsanız ben 3000 serisi Ryzen'ları beklemenizi öneririm.
Çıkış tarihi ve tr fiyatı hakkında bir fikriniz var mı? Ben de sistem topluyorum ve beklemeye değer mi merak ediyorum.

Yeni sisteme geçmek istiyorsanız ben 3000 serisi Ryzen'ları beklemenizi öneririm.
Yeni Ryzenlerin iyi performans vereceğini düşünüyorum fakat beklemek istemiyorum.
Şöyle bir sistem topladım;

İşlemci olarak da Ryzen 5 2600X düşünüyorum. 1080P de herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ? Darboğaz v.s bir sıkıntı olur mu ?

Yaşamazsın da 2500'e 2060 bulunabilirken ROG Strix'e 3150 vermek saçmalık olur.

Yaşamazsın da 2500'e 2060 bulunabilirken ROG Strix'e 3150 vermek saçmalık olur.
MSI Ventus 75 derecelere kadar çıkıyor izlediğim benchmarklarda. Asus soğutma bakımından daha güvenilir geliyor bana.

MSI Ventus 75 derecelere kadar çıkıyor izlediğim benchmarklarda. Asus soğutma bakımından daha güvenilir geliyor bana.
Gigabyte'ın ürünleri de var fiyatı artmış biraz 2700 liraya kadar.

Ayrıca ROG Strix burada 2900 TL.

Hocam işlemciyi Ryzen 2700X ile değiştirsem 1080P de çok katkısı olur mu performansa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…