7000TL sistem toplama

Bütçe
7000

eephesuss

Femtopat
Daha fazla  
6k 7K bütçem var elimde bir tek islemci var. i5 3470 Valorant Forza Horizon 5 GTA Online falan oynatacak bir PC önerir misiniz?

Hocam detaylı anlatırsanız ne istediğinizi mesela ışıklı mesh kasa istiyor musunuz ekranınız varmı(oyun için) stok soğutucunuz var mı işlemciyle beraber.

Böyle bisede işini görür o tarz oyunlarda sonra 6600 3060 falan takarsın.

Yada bunu al SSD yükseltip

bu sistem daha iyi geldi banada

Hocam kuzenime geçen hafta 4500 TL bütçe ile çevre birimleri de dahil olmak üzere GTX 1050 ti İ5 4460 8GB RAM'e sahip bir sistem aldık. Şuan bu sistem ile çoğu oyunu sorunsuz oynayabilir. Şuanda Mafia Definitive Edition, Bannerlord, Resident Evil Village gibi oyunlar indirdi sorunsuz oynuyor. Sizin bütçeniz için açıkçası bence 2.el çok mantıklı olur. Eğer sıfır alırsanız çevre birimleri de olmayacak şekilde kuzenimin aldığı FPS değerleri ile aşağı yukarı aynı değerleri alacaksınız ama 2.el alırsanız çevre birimleriyle beraber GTX 1060 ekran kartına sahip her oyunu oynatabilecek bir PC sahibi olabilirsiniz. 2.el alırken yapmanız gereken sistemi test edip bi sorunu olmadığından emin olmak. Eğer isterseniz arkadaşlar 2.el sistem önerileri de yapacaktır.

Hocam detaylı anlatırsanız ne istediğinizi mesela ışıklı mesh kasa istiyor musunuz ekranınız varmı(oyun için) stok soğutucunuz var mı işlemciyle beraber.
Benim elimde bir pc var suan kasa yani ama hdd de bad sector fln var ekran karti 1 gb o yuzden isimi gormuyo islemcim iyi bitek monitor fln var bana islemci haric anakart fln dahil sistem lazim islemcim i5 3470

Bana 0 lazim babami 2.ele ikna edemem

Son düzenleme:
Bana 0 lazim babami 2.ele ikna edemem
bu sistem daha iyi geldi banada
Apu sistem ne demek bilmiyorumda aciklayabilirmisiniz

Tamam hocam kaç W PS'unuz eğer PS'unuz yeterliyse anakart+ekran kartı lazım size.
230 240 v yaziyor

Tamam hocam kaç W PS'unuz eğer PS'unuz yeterliyse anakart+ekran kartı lazım size.
230 240 v yaziyor

230 240 v yaziyor

230 240 v yaziyor

230 240 v yaziyor

Kusura bakmayin fazla mesaj atmisim gitmedi sandim

Bana 0 lazim babami 2.ele ikna edemem.

APU sistem ne demek bilmiyorumda aciklayabilir misiniz?

230 240 v yaziyor.

230 240 v yaziyor.

230 240 v yaziyor.

230 240 v yaziyor.

230 240 v yaziyor.

Kusura bakmayin fazla mesaj atmisim gitmedi sandim.

Hocam işlemcinizde eski aslında ama yani bir yenileme yapma imkanınız varsa işlemciye işlemciyide değiştirelim 1155 soket işlemciler için anakartlara baktım kötü çoğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…