7000TL sistem toplama

FarXX

Hectopat
Nasıl olmuş? Öneriniz var mı? İşlemciyi değiştimek istemiyorum onun dışında önerilerinize bakıcağım.

5700XT modeli ile 7800 ediyor / 2070S modeli ile 8400 ediyor

Bütçeniz güzel ve size tavsiyem sağdan soldan kısmak yerine parçanın kalitelisini almanızdır. Her şeyi aynı yerden almak istiyorsanız zaten direk hazır sistem satın alın derim.

Mesela; Sinerji Argon B45-5700XT Ryzen 5 3600 16GB 480GB SSD RX5700XT

SSD'i A400 480GB yapıp alabilirsiniz. PSU'u da GOLD olanla değiştirirseniz güzel sistem. Ayrıca teknobiyotik sistemleri de çok iyi bakmanızı öneririm.

NOT: Her şey bir yana, sistem kullanma amacınız da mühim. Hoş, her şekilde 2700X yerine 3600 bana daha mantıklı geliyor ama yine de belirtirseniz daha iyi olur.

Son düzenleme:
Defalarca yazmaktan bıktım. Ryzen 5 3600 tercih et. Ryzen 5 3600 tekli çekirdekte 2700X'i tokatlıyor fakat 2700X çoklu çekirdekte Ryzen 5 3600'e fiske vuruyor. İlla tercih edeceğim diyorsan sana kalmış. Kasanın hava akışı iyi. Fakat güç kaynağını 650W Sharkoon tercih edebilirsin. Yeterli gelmeyecektir seçtiğin güç kaynağı. Ayriyeten RTX 2070 yerine Super almanı öneriyorum. Anakart bu sisteme hiç mi hiç uymamış. Gaming Plus veya Tomahawk almalısın. SSD'yi göremedim. Sana bir başka konuda 7700TL gibi bir fiyata her açıdan güzel bir sistem tavsiyesi yapmıştım. Fakat anladığım kadarıyla bir yerden toplamak istiyorsun. Dediklerimi dikkate alman yeterli...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı