7000TL'ye Dell G2724D almak mantıklı mı?

OMARZ

Femtopat
Daha fazla  
Gamingen TR'de İyzico ile 7K ya sipariş verdim hala kargolanmadı panel vs durumu beni bu konuyu açmaya zorladı. Sizce iptal etmeli miyim alternatif var mıdır?

O fiyata çok iyi bence. Ben Asus VG27AQL3A kullanıyorum hemen hemen aynı özelliklere sahipler. Dell güvenilirdir sorun çıkarmaz.

Sizce iptal etmeli miyim?
Yani dediğim gibi kesin birşey söyleyemiyorum. Size gelecek ürün paneli iyi olan ürünse o fiyata çok iyi. Eğer değilse KTC daha çok tatmin eder görüntü olarak.
Kendi adıma konuşacaksam ben o riski almaz KTC alırdım.

Ama Dell G2724D modeli de üzecek bir model değil. İçinize sindiyse kullanabilirsiniz. Sadece ben panelinin değişme olasılığından dolayı önermiyorum.

KTC var alternatifi olarak. Dell'in bu modelinde panelinin değiştiğine dair iddialar var. Net bir bilgi yok ama eğer değiştiyse 800-900:1 arası kontrast değeri sunuyor. Bu da giriş seviyesi bir IPS demek. Ama değişti mi değişmedi mi net birşey diyemiyoruz. KTC'de bu oran 1200:1 civarı.

Paneli neden değiştirdi bunlar eskiden panel neydi ki?

Yani dediğim gibi kesin bir şey söyleyemiyorum. Size gelecek ürün paneli iyi olan ürünse o fiyata çok iyi. Eğer değilse KTC daha çok tatmin eder görüntü olarak.
Kendi adıma konuşacaksam ben o riski almaz KTC alırdım.

Ama Dell G2724D modeli de üzecek bir model değil. İçinize sindiyse kullanabilirsiniz. Sadece ben panelinin değişme olasılığından dolayı önermi
biz bu kontrast farkını direk bakarak anlayabilirmiyiz?

Neredeyse iki senedir G2724D kullanıyıorum, oldukça memnunum. Biz aldığımızda yeni çıkmıştı, 10500₺ ye aldık 3 arkadaş birlikte. Fiyatı çok düşmüş fırsat ürünü olmuş. Sürekli karanlık mekanda kullanacaksanız ips glow biraz rahatsız edebilir ve dahili hoparlörü yok. Bunlar harici çok güzel ürün bence. Arkadaşın önerdiği KTC markasını ilk defa duydum. Ben olsam onun yerine DELL alırdım.

Paneli neden değiştirdi bunlar eskiden panel neydi ki?
Eski paneli buydu:
İncelemelerde de kontrast değeri vs. iyi bir modeldi. Önerilen bir modeldi ama panelinin değişme mevzusu ürünün tüm alınırlığını heba etti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neredeyse iki senedir G2724D kullanıyıorum, oldukça memnunum. Biz aldığımızda yeni çıkmıştı, 10500₺ ye aldık 3 arkadaş birlikte. Fiyatı çok düşmüş fırsat ürünü olmuş. Sürekli karanlık mekanda kullanacaksanız ips glow biraz rahatsız edebilir ve dahili hoparlörü yok. Bunlar harici çok güzel ürün bence. Arkadaşın önerdiği KTC markasını ilk defa duydum. Ben olsam onun yerine DELL alırdım.
Sizin aldığınız dönemde bu tarz bir durumun olduğunu sanmıyorum ve ilk part G2724D kullandığınızı varsayıyorum. O model gayet güzel.

R27QE stokları gelseydi direkt onu önerirdik ama 9K'ya fırladı. Şuan KTC almak daha mantıklı gibi duruyor.

biz bu kontrast farkını direk bakarak anlayabilirmiyiz?
Ancak iki modeli de yanyana getirirseniz anlayabilirsiniz. G2724D size geldiği anda bu 900:1 kontrast falan diyemezsiniz. Profesyonel ölçüm cihazları gerekli.

Sizin aldığınız dönemde bu tarz bir durumun olduğunu sanmıyorum ve ilk part G2724D kullandığınızı varsayıyorum. O model gayet güzel.

2023 Nisan üretimli bendeki model. Neye göre değişiyor yada hangi tarihten sorna değişiyor bu bir bakayım acaba bandeki hangisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı