Almayın almayın ve almayın
. Asus alın g750jh alın bu konuda bana güvenin
. Isınma derdiniz yazın dahil hiç olmaz ve ısınma olmadığı için asus'un Gpu Tweak programı ile hızınızı yükseltirsiniz.
Ben aldım da ne oldu boyuna ısınma başladı en kolayından hemen aldığım fiyata bir alıcı buldum ve sattım.
Kötü bilgisayar demiyorum Super Raid 2 ile inanılmaz bir hızı var ama maalesef ısınıyor
.
Ben şimdi asus'un g750jz modelini bekliyorum. Ama hemen alacaksanız kesinlikle asus alın . Gpu Tweak ile bile rahat bir şekilde oyunlarda ısınmasız donmasız oynarsınız.
(nerden biliyorsun diye sorarsanız bilgisayarı incelemeye fırsatım oldu 1 gram ısınma yoktu elimin altında buz gibiydi hep).
Bendeki modeli 9.500 tl'lik olan modeldi i7 4930mx işlemcili olanıydı turbo fan olmasına rağmen 1-2 saat sonra hele bir de havalar da ısınınca maalesef sıcaklıklar hissedilir derecelere geldi ne yazık ki . Bu dereceler abartılır derece çünkü 96 dereceleri gördüm ufaktan donmalar yaşadım. Asus'u alandan bir daha ses soluk göremedim hiç çünkü bir sorunu olduğunu da görmedim.
Hala msi alıp kullanmak istiyorsanız size kalmıştır. Temmuzda alacakmışsınız zaten Asus g750jz'yi bekleyin yanındaki hediyeleri şahane ve 8200 dpi'lık rog mause veriyor , rog kulaklık veriyor ve kendi özel sırt çantasını veriyor.
Asus'da çift fan olması ve 2 fanda da filtreleme olması bileşenleri koruma açısından gayet iyi. (Filtreme laptoplara kıyasla sadece asus rog serisinde vardır hatırlatayım
).
Msi'ın cooler boost 2 teknolojisi iyi ama kardeşim yetmiyor ki harbiden yetmiyor. O işlemci o ekran kartını soğutmak için gigabyte ve asus gibi çift fan kullanmak lazım başka seçenek yok çünkü.
Fazla yazdım sanırım ama görüşlerim bunlar msi hızlıdır sıcaktır , asus soğuktur biraz yavaştır( gpu tweak ile msi'ın verdiği hıza ulaşabilirsiniz).