7000TL'ye klavye önerisi

Kablosuz bir öneriniz var mı yoksa buna yakın bir klavye yok mu?

Çoğu kablolu bu bütçedeki üstün klavyelerin, 10000MAH batarya koymaları falan gerekiyor anca yetişmesi için şarjın.

Çok Hardcore bir oyuncu değilim bunu başta belirtmem lazımdı sanırım. Malzeme kalitesi ve tuşa basım hissiyatı iyi olsun gibi özellikler benim için daha önemli. Bu tarz keyifli bir klavye var mı kablosuz yoksa bu klavye mi dersiniz yine?

Çok Hardcore bir oyuncu değilim bunu başta belirtmem lazımdı sanırım. Malzeme kalitesi ve tuşa basım hissiyatı iyi olsun gibi özellikler benim için daha önemli. Bu tarz keyifli bir klavye var mı kablosuz yoksa bu klavye mi dersiniz yine?

MonsGeek astrolink olan switchi Türkiye'ye gönderim yapıyor da biraz karışık. Onlara mail atarak sorabilirsin ancak geçer onda sorun yok.

Hardcore oyuncu değilseniz fazlasına gerek yok
Malzeme kalitesi açısındanda üzmez, ama yine de geleceğe yatırım açısından @egemebb hocamın attığı ve atılan sikakeyb daha iyi klavyeler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı