Çok Hardcore bir oyuncu değilim bunu başta belirtmem lazımdı sanırım. Malzeme kalitesi ve tuşa basım hissiyatı iyi olsun gibi özellikler benim için daha önemli. Bu tarz keyifli bir klavye var mı kablosuz yoksa bu klavye mi dersiniz yine?
Çok Hardcore bir oyuncu değilim bunu başta belirtmem lazımdı sanırım. Malzeme kalitesi ve tuşa basım hissiyatı iyi olsun gibi özellikler benim için daha önemli. Bu tarz keyifli bir klavye var mı kablosuz yoksa bu klavye mi dersiniz yine?
MONSGEEK M1W V3, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir. Özelleştirilebilir RGB arka aydınlatma, Hotswap switch ve çok modlu bağlantı seçeneklerine sahiptir…
www.gaming.gen.tr
Malzeme kalitesi açısındanda üzmez, ama yine de geleceğe yatırım açısından @egemebb hocamın attığı ve atılan sikakeyb daha iyi klavyeler.