7000TL'ye monitor önerisi

Bütçe
7000

genjutsu69

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Viewsonic VX3219-PC-MHD monitor almıştım bayağı kötü oyunlarda falan net değil ve ghosting var bayağı iade yapacağım o yüzden sizden öneri bekliyorum. FPS oyunları arada FiveM falan takılıyorum o yüzden bir mümkünse IPS güzel bir monitor önelerinizi istiyorum.

Çözünürlük 1080p mi olacak?

Fark etmez net güzel olsun yeter benim için.

Aynen öyle hayal kırıklığına uğradım hevesle almıştım bayağı.

İmzadaki sistem ise AOC 24G2SPU olabilir canlı renk olarak ama kontrast onemlıyse daha çok VA panele yonelıyorlar o fıyata kalıtelı var mıdır bilmem. @ardacanci 2K o sistemi zorlayacaktır.

Bunlara bakabilirisin 2K bir monitör o sistem için sıkıntı çıkarır.

İmzadaki sistem ise AOC 24G2SPU olabilir canlı renk olarak ama kontrast onemlıyse daha çok VA panele yonelıyorlar o fıyata kalıtelı var mıdır bilmem. @ardacanci 2K o sistemi zorlayacaktır.

Aynı modelin VA paneli Olan'da var hocam.

Biliyorum ama hangisi daha iyi olur bilemem.

Bunlardan hangisini tavsiye edersin bir de Hepsiburada sitesinde varsa hemen yarın kargolu bir monitor.

Bunlardan hangisini tavsiye edersin bir de Hepsiburada sitesinde varsa hemen yarın kargolu bir monitor.

Vallahi hocam, bu 3 monitör en iyi F/P monitörlerden ilk 5'e girer bence. Ben kendim AOC olanı kullanıyorum, gayet yeterli memnunum diğer monitörler'de hemen hemen aynı bazı özellikleri yok vs ama siz gene diğer arkadaşların'da tavsiyesini alın, benim tek tavsiyem yetmeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…