Vallahi hocam, bu 3 monitör en iyi F/P monitörlerden ilk 5'e girer bence. Ben kendim AOC olanı kullanıyorum, gayet yeterli memnunum diğer monitörler'de hemen hemen aynı bazı özellikleri yok vs ama siz gene diğer arkadaşların'da tavsiyesini alın, benim tek tavsiyem yetmeyebilir.
Biraz uzaktan bakarsan iyi hocam, yakından bakarsan biraz bulanık olabiliyor.
Dersen ki ben cam gibi görüntü alacağım, bunu en iyi 2K monitörde alırsınız.
1080p Olup'da çok iyi görüntü veren monitörler'de vardır ama ne kadar ekmek o kadar köfte misali.
Biraz uzaktan bakarsan iyi hocam, yakından bakarsan biraz bulanık olabiliyor.
Dersen ki ben cam gibi görüntü alacağım, bunu en iyi 2K monitörde alırsınız.
1080p Olup'da çok iyi görüntü veren monitörler'de vardır ama ne kadar ekmek o kadar köfte misali.
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Doğru, oyun olarak kaldırmayabilir ama günlük kullanım için bir şey olmaz.
Hem oyun hem normal olarak kullanıcaksan 1080p alman senin için iyi olur.
İleride yükseltirip yeni bilgisayar alırım diyorsan 1-2 bin daha koyup QHD bir monitör alabilirisin.
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hikayeli oyunlar çok fazla oynamiyorsunuz anladığım kadarıyla, 24G2ZE iyi bir tercih olacaktir sizin için. Eğer hem rekabetçi hem hikayeli takılırım derseniz:
Hikayeli oyunlar çok fazla oynamiyorsunuz anladığım kadarıyla, 24G2ze iyi bir tercih olacaktir sizin için. Eğer hem rekabetçi hem hikayeli takılırım derseniz: