700TL %60 olmayan klavye önerisi

İyi günler, en fazla 700 liraya kaliteli bir klavye satın almak istiyorum, bütçenin 40-50TL üstüne çıkabilirim. Önerileriniz nelerdir? Bir de sanırım %60 Klavyelerin NumLock bölümü olmuyor, o yüzden %60 olmayan klavyeleri tercih ediyorum.

Bir de forumda biraz gezindim ve membran, mekanik, Red Switch, Blue Switch gibi bir sürü özellik olduğunu fark ettim ve bunların ne olduğunu anlayamadım. Genellikle oyun oynayan ve sık yazı yazan birine ne tip bir klavye önerirsiniz? Bu özellikler arasındaki farklar nedir?

MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe mekanikler uzun ömürlü çok sesli membranlar dayanıksız mekaniğe göre sessiz olur membran olan msi vigor 12 milyon her tuşa tıklama lenovo lecoo 50 milyon her tuşa tıklama ömürlü.
Tamamdır, modeller güzel gözüküyor. Teşekkürler yardımınız için.

MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe mekanikler uzun ömürlü çok sesli membranlar dayanıksız mekaniğe göre sessiz olur membran olan msi vigor 12 milyon her tuşa tıklama lenovo lecoo 50 milyon her tuşa tıklama ömürlü.
Forumda gezinirken klavye türleri ile ilgili bir başlığa denk geldim, orada gördüğüm red switch'de ilgimi çekti. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz red switch ve NumPad'li klavye var mı?

Son düzenleme:
Tamamdır, modeller güzel gözüküyor. Teşekkürler yardımınız için.

Forumda gezinirken klavye türleri ile ilgili bir başlığa denk geldim, orada gördüğüm red switch'de ilgimi çekti. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz red switch ve NumPad'li klavye var mı?
Red bu paraya bulunmaz ve onlarda sesli. Zaten ikisindede NumPad var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı