700TL Bluetooth gamepad önerisi

Bütçe
700
Yer
Nazilli.
Daha fazla  
Meslek
Technopat'ta gezinmek.
700TL civarina alabilecegim ucuz, arada oyun oynamak icin kullanacagim gamepad önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
700TL civarina alabilecegim ucuz, arada oyun oynamak icin kullanacagim gamepad önerir misiniz?

Replika DS4 önerebilirim. Pazarama'daki 150 lira indirimle uyguna alırsın. Daha iyi gamepad önerileri de gelir belki.

İsim söylemeyi unutmuşum. Kutusunda Doubleshock yazandan bahsediyorum. 300 liraya almıştım 10 numara replika ürün.

Bende oyle düşündüm onerebileceginiz replika var mi?

Pazarama'ya daha önce üye olmadıysan MERHABA150 kodu ile 350 liraya alırsın. Üye olduysan da yeni hesap açarsın.

PS tuşunun üstüne logo yok. Onun dışında dışarıdan bakıldığında replika olduğunu anlamak zor. Hassasiyeti, titreşimi, ağırlığı ve kalitesi bu fiyata göre çok güzel bence. DS4 Windows ile kullanın bu arada. Diğer programlar BT cihazını devre dışı bırakıyor.

Teşekkürler BT ile telefonda da kullanabilir miyim peki?

Evet. Destekleyen oyunlarda kullanabilirsiniz. Ben Dls'de kullanmıştım.

Hocam bir şey soracağım da kol geldi 1 2 saat kadar şarj oldu sonra isigi sonuyor bu şarj oldugu anlamina mi geliyor? Basta yesil isik yanip hemen sariya donuyor 5 10 saniye sonra sonuyor ondan anlamadim da.

Hocam bir şey soracağım da kol geldi 1 2 saat kadar şarj oldu sonra isigi sonuyor bu şarj oldugu anlamina mi geliyor? Basta yesil isik yanip hemen sariya donuyor 5 10 saniye sonra sonuyor ondan anlamadim da.
Yeşil ışığa falan rastlamadım hiç. DS4 Windows açıkken mi şarj ediyorsunuz? Kol kapalı iken telefon adaptörü ile şarja taktığınızda sarı ışık bir süre yanıp söner. Işık tamamen söndüğünde şarj olmuş demektir.

Adaptörle şarj ettim. Işık sonunce şarj oldu demekse tamam o zaman bende dun bir sey mi oldu acaba deyip anlamaya calistim. Kol bu fiyata cidden cok iyi hocam. Teşekkürler tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…