700TL Bluetooth gamepad önerisi

Bütçe
700
İyi bir BT adaptörü varsa hissetmezsin bile. Direkt gecikme değeri soruyorsan bağlayıp bir bakayım belki gösterir program.

Laptopun ve telefonun kendi Bluetooth'u ile kullanacağım. Telefonda 5.1 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, bilgisayardakileri bilmiyorum ama kulaklık ile kullandığımda gecikme hissetmiyordum. Gecikme orijinale göre illa olur ama fiyatı orijinale kıyasla baya düşük olduğundan gecikmesi de ona kıyasla fark edilir derecede mi merak ettim.

Laptopun ve telefonun kendi Bluetooth'u ile kullanacağım. Telefonda 5.1 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, bilgisayardakileri bilmiyorum ama kulaklık ile kullandığımda gecikme hissetmiyordum. Gecikme orijinale göre illa olur ama fiyatı orijinale kıyasla baya düşük olduğundan gecikmesi de ona kıyasla fark edilir derecede mi merak ettim.
Hayır. Orjinaline göre hissedilir bir fark yok asla. Rainbow Six Siege gibi FPS oyunları oynamayacaksanız dert etmeyin.

1746022995479.png

350 liraya bence çok iyi, şimdilik TV'de denedim ufak 1-2 oyun indirdim ve sorunsuz şekilde çalışıyor. Malzeme kalitesi ve tuş hissiyatı gayet güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı