700TL civarı fare önerisi

Bütçe
700 tl

Kaann0

Femtopat
Daha fazla  
Daha çok FPS oyunları oynuyorum CS:GO başta olmak üzere en fazla 700TL'ye kadar bütçem var. (mükemmel bir fare kesinlikle al yıllarca hiç sorun olmadan Full performans kullanılır dersenizde Max +200TL falan ekleyebilirim) Bu arada piyasada fare mu yok ben mi 5 6 model bulabildim 🤔 kablolu kablosuz fark etmez.

Daha çok FPS oyunları oynuyorum CS:GO başta olmak üzere en fazla 700TL'ye kadar bütçem var. (mükemmel bir fare kesinlikle al yıllarca hiç sorun olmadan Full performans kullanılır dersenizde Max +200TL falan ekleyebilirim) Bu arada piyasada fare mu yok ben mi 5 6 model bulabildim 🤔 kablolu kablosuz fark etmez.

Açık ara en iyisi bu.

Teknik özelliklerinin yanı sıra fiyatı çok ucuz. Malzeme ve kablosuz bağlantı kalitesi nasıl? Kullandınız mı? Veya kullanan tanıdığınız var mı? Yorumlarında birkaç şikayet gördüm.
Vericisi TTC yani kaliteli. Lamzu atlantis ile bir kaç parçası aynı. 80 milyon ömürlü Huano pink switch ve piyasada ki en iyi 2. sensörü kullanıyor. Sorun yaşamazsın.

Yalnız biraz bilindik markalar olmasına önem veriyorum YINDIAO mu hiç duymadım şu yeni çin malı ürünlerden galiba pek güvenemiyorum bu tarz şeylere. Yokmu daha farklı tavsiyeler , ha birde razer basilisk x i önerir misiniz ?

Yalnız biraz bilindik markalar olmasına önem veriyorum YINDIAO mu hiç duymadım şu yeni çin malı ürünlerden galiba pek güvenemiyorum bu tarz şeylere. Yokmu daha farklı tavsiyeler , ha birde razer basilisk x i önerir misiniz ?
Hocam Ajazz AJ199 tam bir kalite abidesi? Huano blue dot pink switch 80m ömür 3395 sensör ile piyasanın en iyi sensörü TTC encoder kısacası bu fiyata alabileceğin en iyi mouse daha iyisi yok.

En iyi 2. sensörü bu arada eklemeyi unutmuşum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı