Merhabalar, 700-800 civarı bir bütçe ile klavye arayışındayım (800 bile fazla sayılır). Oyun ağırlıklı kullanılacak ama yazı yazmak için de uygun olmalı.
Aradığım kriterler:
-Bilek desteği (olmasada olur ama mümkünse olsun)
-Işığı varsa kapatılabilmeli
-Sessiz olmalı
-Numpad olmalı, daha doğrusu %60-65 klavye istemiyorum
Sessiz olması gerektiği için mekaniklere çok bakamıyorum, anca red switch ama bu bütçedeki red switchler de ne kadar kaliteli bilmiyorum. Bütçeyi fazla aşamam. İtopya da Corsair k55 900TL'ye düşmüş onu almak istiyorum ama bütçeyi çok zorluyor. Şu an aklımda şu klavyeler var, ne kadar iyiler bilmiyorum:
www.itopya.com
ty.gl
www.incehesap.com
Dün V3X gaming.gen de 700tl idi ama iyice araştırmak istedim ve çoktan stoğu bitti. Bu bütçede biraz fazla şey istiyorum gibi ama yapacak bir şey yok. Şimdiden teşekkürler.
Aradığım kriterler:
-Bilek desteği (olmasada olur ama mümkünse olsun)
-Işığı varsa kapatılabilmeli
-Sessiz olmalı
-Numpad olmalı, daha doğrusu %60-65 klavye istemiyorum
Sessiz olması gerektiği için mekaniklere çok bakamıyorum, anca red switch ama bu bütçedeki red switchler de ne kadar kaliteli bilmiyorum. Bütçeyi fazla aşamam. İtopya da Corsair k55 900TL'ye düşmüş onu almak istiyorum ama bütçeyi çok zorluyor. Şu an aklımda şu klavyeler var, ne kadar iyiler bilmiyorum:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
HyperX Alloy Core Rgb Gaming Keyboard, Tu 4p4f5a3 - Fiyatı, Yorumları
HyperX Alloy Core Rgb Gaming Keyboard, Tu 4p4f5a3 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Altec Lansing ALGK8614GR Red Switch Rainbow TR Q Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Dün V3X gaming.gen de 700tl idi ama iyice araştırmak istedim ve çoktan stoğu bitti. Bu bütçede biraz fazla şey istiyorum gibi ama yapacak bir şey yok. Şimdiden teşekkürler.