Merhaba, FPS oyuncusuyum ve kaliteli ekipmanlar toplamak istiyorum. (mouse-klavye-kulaklık)
Bütçe: 700TL.
Kendim mouse olarak Logitech G102 Lightsync düşünüyorum.
Klavye konusunda herkesin övdüğü ve YouTube'dan izleyerek beğendiğim Gamenote KB435L düşünüyorum.
Kulaklıkta ise kimsenin sevmediği ancak arkadaşımda denediğim ve beğendiğim Gamepower Medusa düşünüyorum.
Sizin önerileriniz nelerdir? Bütçeyi 20-30TL falan aşabilir sıkıntı olmaz.
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Kavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Gaming Klavye arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Redragon Usas RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Kavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.