M MeteOff Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 700 TL bütçeyle FPS oyunları için klavye önerisi verebilecek var mı? Ben bu klavyeyi buldum. E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ürün çakma çıkar mı?
700 TL bütçeyle FPS oyunları için klavye önerisi verebilecek var mı? Ben bu klavyeyi buldum. E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ürün çakma çıkar mı?
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 6 Temmuz 2024 #2 Çakma çıkacağını sanmıyorum hocam satıcısı Redragon ayrıca Z14 modelini de önerebilirim.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.919 Makaleler 2 Çözümler 9 6 Temmuz 2024 #3 MeteOff dedi: 700 TL bütçeyle FPS oyunları için klavye önerisi verebilecek var mı? Ben bu klavyeyi buldum. E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ürün çakma çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Şu an gümrükte bekliyor ürünüm çarşamba günü sipariş ettim. Çakma olma ihtimali yok. Satıcı Redragon.
MeteOff dedi: 700 TL bütçeyle FPS oyunları için klavye önerisi verebilecek var mı? Ben bu klavyeyi buldum. E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ürün çakma çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Şu an gümrükte bekliyor ürünüm çarşamba günü sipariş ettim. Çakma olma ihtimali yok. Satıcı Redragon.
S Syropy Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G770 Intel Core I5-12450h / 8x2 3200mHz Ram / Rtx 3050 4GB / 512GB SSD / 144hz Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı / Yazılım Mühendisi 6 Temmuz 2024 #4 MeteOff dedi: 700 TL bütçeyle FPS oyunları için klavye önerisi verebilecek var mı? Ben bu klavyeyi buldum. E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ürün çakma çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Birkaç gün önce satın aldım 14ünde gelecek vakit kaybetmeden al fiyatına göre mükemmel.
MeteOff dedi: 700 TL bütçeyle FPS oyunları için klavye önerisi verebilecek var mı? Ben bu klavyeyi buldum. E-YOOSO Z94 USB Mekanik Oyun Klavyesi Kablolu Tek Renkli Arkadan Aydınlatmalı 94 TuÅlu Rusça Brezilya Portekizce Bilgisayar Dizüstü Bilgisayar için - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ürün çakma çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Birkaç gün önce satın aldım 14ünde gelecek vakit kaybetmeden al fiyatına göre mükemmel.
M MeteOff Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 meakJK dedi: Çakma çıkacağını sanmıyorum hocam satıcısı Redragon ayrıca Z14 modelini de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... O modeli de gördüm fakat numpad li bir model istiyorum.
meakJK dedi: Çakma çıkacağını sanmıyorum hocam satıcısı Redragon ayrıca Z14 modelini de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... O modeli de gördüm fakat numpad li bir model istiyorum.
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.399 Çözümler 20 6 Temmuz 2024 #6 MeteOff dedi: O modeli de gördüm fakat numpad li bir model istiyorum. Genişletmek için tıkla... z14 numpadli zaten. E-YOOSO Z14 RGB USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 104 anahtar rus brezilyalı portekizce Gamer bilgisayar Laptop için - AliExpress 7
MeteOff dedi: O modeli de gördüm fakat numpad li bir model istiyorum. Genişletmek için tıkla... z14 numpadli zaten. E-YOOSO Z14 RGB USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 104 anahtar rus brezilyalı portekizce Gamer bilgisayar Laptop için - AliExpress 7
S sumo011 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #7 Syropy dedi: Birkaç gün önce satın aldım 14'ünde gelecek vakit kaybetmeden al fiyatına göre mükemmel. Genişletmek için tıkla... Kanka ben de alacağım fazladan gümrük parası çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2024
Syropy dedi: Birkaç gün önce satın aldım 14'ünde gelecek vakit kaybetmeden al fiyatına göre mükemmel. Genişletmek için tıkla... Kanka ben de alacağım fazladan gümrük parası çıkar mı?
M MeteOff Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #8 meakJK dedi: z14 numpadli zaten. E-YOOSO Z14 RGB USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 104 anahtar rus brezilyalı portekizce Gamer bilgisayar Laptop için - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... Pardon ben z11 modeline bakmışım.
meakJK dedi: z14 numpadli zaten. E-YOOSO Z14 RGB USB mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı 104 anahtar rus brezilyalı portekizce Gamer bilgisayar Laptop için - AliExpress 7 Genişletmek için tıkla... Pardon ben z11 modeline bakmışım.
S Syropy Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 330 Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G770 Intel Core I5-12450h / 8x2 3200mHz Ram / Rtx 3050 4GB / 512GB SSD / 144hz Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı / Yazılım Mühendisi 6 Temmuz 2024 #9 sumo011 dedi: Kanka ben de alacağım fazladan gümrük parası çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yok sepete eklediğindeki fiyat neyse o.
sumo011 dedi: Kanka ben de alacağım fazladan gümrük parası çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yok sepete eklediğindeki fiyat neyse o.
S sumo011 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #10 Syropy dedi: Yok sepete eklediğindeki fiyat neyse o. Genişletmek için tıkla... Knk alacağım bi sorun fln yaşarmıyım. MeteOff dedi: Pardon ben z11 modeline bakmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam ingilizce ve portekizce var?
Syropy dedi: Yok sepete eklediğindeki fiyat neyse o. Genişletmek için tıkla... Knk alacağım bi sorun fln yaşarmıyım. MeteOff dedi: Pardon ben z11 modeline bakmışım. Genişletmek için tıkla... Hocam ingilizce ve portekizce var?