alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 15 Haziran 2024 #1 Şu an da Razer DeathAdder Essential kullanıyorum ancak scroll tuşu bozulduğu için faremi değiştirmek istiyorum. Bütçem 700-800 arası. SteelSeries Rival 3'e bakabildim bir tek.
Şu an da Razer DeathAdder Essential kullanıyorum ancak scroll tuşu bozulduğu için faremi değiştirmek istiyorum. Bütçem 700-800 arası. SteelSeries Rival 3'e bakabildim bir tek.
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.543 Çözümler 18 Yer Reykjavik 15 Haziran 2024 #2 El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Bütçe arttıramazsan SS prime öneririm artarsa Pulsefire Haste bakabilirsin.
El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Bütçe arttıramazsan SS prime öneririm artarsa Pulsefire Haste bakabilirsin.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 15 Haziran 2024 #3 SS Prime.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 15 Haziran 2024 #4 kwabs dedi: El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Bütçe arttıramazsan SS prime öneririm artarsa Pulsefire Haste bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Razer Deathadder Essential elime uyuyordu. Bütçe arttıramam. Teşekkürler. 557260 dedi: SS Prime. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. @557260 @pawEn Hocam plusla arasındaki fark nedir?
kwabs dedi: El boyutun ve tutuş şeklin nedir? Bütçe arttıramazsan SS prime öneririm artarsa Pulsefire Haste bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Razer Deathadder Essential elime uyuyordu. Bütçe arttıramam. Teşekkürler. 557260 dedi: SS Prime. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. @557260 @pawEn Hocam plusla arasındaki fark nedir?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 15 Haziran 2024 #5 alpserhat dedi: Razer Deathadder Essential elime uyuyordu. Bütçe arttıramam. Teşekkürler. Teşekkürler. @557260 @pawEn Hocam plusla arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Plus modelinde cinlama sorunu var diyorlar. Normal SS Prime almanizi oneririm.
alpserhat dedi: Razer Deathadder Essential elime uyuyordu. Bütçe arttıramam. Teşekkürler. Teşekkürler. @557260 @pawEn Hocam plusla arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Plus modelinde cinlama sorunu var diyorlar. Normal SS Prime almanizi oneririm.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.255 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #6 alpserhat dedi: Şu an da Razer DeathAdder Essential kullanıyorum ancak scroll tuşu bozulduğu için faremi değiştirmek istiyorum. Bütçem 700-800 arası. SteelSeries Rival 3'e bakabildim bir tek. Genişletmek için tıkla... Claw veya Fingertip grip için Razer Cobra, Palm grip için SS Prime öneririm.
alpserhat dedi: Şu an da Razer DeathAdder Essential kullanıyorum ancak scroll tuşu bozulduğu için faremi değiştirmek istiyorum. Bütçem 700-800 arası. SteelSeries Rival 3'e bakabildim bir tek. Genişletmek için tıkla... Claw veya Fingertip grip için Razer Cobra, Palm grip için SS Prime öneririm.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 15 Haziran 2024 #7 ElderAssassin dedi: Claw veya Fingertip grip için Razer Cobra, Palm grip için SS Prime öneririm. Genişletmek için tıkla... Dediğinizden birşey anlamadım hocam ne anlama geliyor bu kelimeler? pawEn dedi: Plus modelinde cinlama sorunu var diyorlar. Normal SS Prime almanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... @557260 STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah Hocam outlet ürün mü bu neden bu kadar ucuz?
ElderAssassin dedi: Claw veya Fingertip grip için Razer Cobra, Palm grip için SS Prime öneririm. Genişletmek için tıkla... Dediğinizden birşey anlamadım hocam ne anlama geliyor bu kelimeler? pawEn dedi: Plus modelinde cinlama sorunu var diyorlar. Normal SS Prime almanizi oneririm. Genişletmek için tıkla... @557260 STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah Hocam outlet ürün mü bu neden bu kadar ucuz?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 15 Haziran 2024 #8 alpserhat dedi: Dediğinizden birşey anlamadım hocam ne anlama geliyor bu kelimeler? @557260 STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah Hocam outlet ürün mü bu neden bu kadar ucuz? Genişletmek için tıkla... Hayir normal sifir urun. Zaten 400-500 falandi arada fiyati artiyor.
alpserhat dedi: Dediğinizden birşey anlamadım hocam ne anlama geliyor bu kelimeler? @557260 STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah Hocam outlet ürün mü bu neden bu kadar ucuz? Genişletmek için tıkla... Hayir normal sifir urun. Zaten 400-500 falandi arada fiyati artiyor.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 15 Haziran 2024 #9 pawEn dedi: Hayir normal sifir urun. Zaten 400-500 falandi arada fiyati artiyor. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada 680tl o yüzden sordum.
pawEn dedi: Hayir normal sifir urun. Zaten 400-500 falandi arada fiyati artiyor. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada 680tl o yüzden sordum.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.255 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #10 alpserhat dedi: Dediğinizden birşey anlamadım hocam ne anlama geliyor bu kelimeler? @557260 STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah Hocam outlet ürün mü bu neden bu kadar ucuz? Genişletmek için tıkla...
alpserhat dedi: Dediğinizden birşey anlamadım hocam ne anlama geliyor bu kelimeler? @557260 STEELSERIES Prime FPS Gaming Mouse Siyah Hocam outlet ürün mü bu neden bu kadar ucuz? Genişletmek için tıkla...