700TL Oyun İçin FreeSync Monitör Önerisi

Makaleler
1
Yer
Los Santos/Sandy Shores
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523905101
Eğer fikrimi değiştirmezsem RX 480 alacağım gibi duruyor. 600-700 TL civarında 1-2 MS Freesync bir monitör önerir misiniz? 1920x1080 ve 75 veya 60 Hz bir monitör.

Aoc G22'li bir monitör vardı o güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aoc G2260VWQ6 öneririm içinden Display port kablosu bile çıkıyor ve 75 hz. Şuan hiç problem yaşayanı görmedim yaza almayı düşünüyorum.

Bende şuan bu iki monitör arasında kaldım napıcam bilmiyorum. Gönlüm AOC'dan yana ama Viewsonic'in hoparlör artısı var. Bu iki monitör arasında yorum yapacak yada kullanan var mı ?

Bende şuan bu iki monitör arasında kaldım napıcam bilmiyorum. Gönlüm AOC'dan yana ama Viewsonic'in hoparlör artısı var. Bu iki monitör arasında yorum yapacak yada kullanan var mı ?
Birbirlerine göre artı veya eksileri olduğunu sanmıyorum performans açısından. Gözünüze Hangisi güzel görünüyorsa onu alabilirsiniz. (Tercihim=ViewSonic)

Birbirlerine göre artı veya eksileri olduğunu sanmıyorum performans açısından. Gözünüze Hangisi güzel görünüyorsa onu alabilirsiniz. (Tercihim=ViewSonic)
Bende AOC markayı beğendim ama Viewsonic alacağım sırf hoparlör var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…