700TL bütçem var. PC'de halihazırda 1TB HDD var, ben de 240 GB SSD arıyorum. Kaliteli beni uzun süre götürecek bir SSD arıyorum.
Hocam SATA mı olacak M.2 mi?
Fark etmez.
O fiyata M.2 bulmak zor olur o yüzden SATA önereceğim.
Tamam.
pek arttıramam fakat kronik sorun ne olabiliyor meselaHocam bir göz gezdirdim ama 700 TL'ye SSD var ancak çok kaliteli değil ve kronik sorunları var çoğunun bütçeyi en fazla ne kadar arttırabilirsiniz?
Pek arttıramam fakat kronik sorun ne olabiliyor mesela.
Pek arttıramam fakat kronik sorun ne olabiliyor mesela.
peki başka bir önerin varmıErkenden bozuluyor ve fazlasıyla ısınıyor veya tam performansını veremiyor bu gibi şeyler ortaya çıkabiliyor.
Hocam 1000 TL gibi bir fiyata çıkabilirseniz bunu alın geçin derim ama daha yüksek verme ihtimaliniz varsa daha iyileri var.
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...c10z480gg8-2-5-sata-3-0-fiyati,709266931.html
Peki başka bir önerin var mı?
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam Exceria G2 çok övülmüş forumlarda biraz daha araştırıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.