700TL'ye AMD Phenom X4 9750 + K9N6PGM2-V2 Sistem Upgrade

alihan68

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
@Asım Demir merhaba bilgisayarımı yükseltmek istiyorum yadımcı olabilir misin abi?
700 TL'lik bütçem var, yardımını bekliyorum abicim. Aklımda gtx 750ti var işlemci dar boğaz yapar mı? 230 watt güç kaynağı var. Güç kaynağı falanda değişecek. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

22.png
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım kardeşim tam görmedin herhalde 2gb ram var.Ben bu orantıya göre yükseltme yapmak istiyorum önerin için teşekkürler saol.
İşlemci bunun için uyumlu mu ? peki.

2 GB RAM'in olması neyi değiştirir ?
RAM takviyeside mi yapmak istiyorsunuz ?
Uyumlu derken darboğaz konusunu diyorsunuz herhalde,darboğaz yapacağını sanmıyorum ama içinizin rahat edecekse ekran kartını R7 260X yapabilirsiniz.

2 GB RAM'in olması neyi değiştirir ?
RAM takviyeside mi yapmak istiyorsunuz ?
Uyumlu derken darboğaz konusunu diyorsunuz herhalde,darboğaz yapacağını sanmıyorum ama içinizin rahat edecekse ekran kartını R7 260X yapabilirsiniz.
Yani olduğu gibi ram de yükseltmeyi düşünüyorum bi şuna baksana sence nasıl olur. www.vatanbilgisayar.com: CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 450W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: Kingston 4Gb Ddr3 1333Mhz Cl9 Pc Ram - Vatan Bilgisayar
böyle bir yükseltme yapmayı düşündüm sence uyumlu olur mu ?

Abi düşüncen nedir @Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı