700W PSU önerisi

Pastafarican

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
2000TL civarına kadar, 650, 700W PSU önerisi yapabilir misiniz? 2500 altında eski yıllarda pek güvenilmeyen markalarının ürünleri var. Acaba şimdi kaliteleri düzeldi mi, tercih edilmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
2000TL civarına kadar, 650, 700W PSU önerisi yapabilir misiniz? 2500 altında eski yıllarda pek güvenilmeyen markalarının ürünleri var. Acaba şimdi kaliteleri düzeldi mi, tercih edilmeli mi?
FSP 650W ne koyarsan koy çalıştırır diye düşünüyorum. 4090 hariç tabii ki.

Hocam arkadaşın attığı bu PSU da işinizi görür ama fiyatını uygun bulduğumdan almışken 500-600 daha koyup NZXT C750 PA-7B2BB-EU 750w 80+ Bronze ATX Power Supply - incehesap.com bunu alabilirsiniz. Bütçenizi 200 TL aşsa da fiyatına kesinlikle değer NZXT markasının güvenilirliğini zaten herkes bilir.
Bu markadan bu ürün bu fiyata gayet mantıklı aslında. Ama 3070ti üstü kart alacağını sanmıyorum. O yüzden çok yönelmesini tavsiye edemem.

Bu markadan bu ürün bu fiyata gayet mantıklı aslında. Ama 3070 Ti üstü kart alacağını sanmıyorum. O yüzden çok yönelmesini tavsiye edemem.

Hocam arkadaşa kalmış belki ileride daha çok enerji çeken bir Intel işlemci falan alır veya belki bir şey olur yükseltir kartı almışken yüksek alsın daha rahat etsin diye düşündüm.

Hocam arkadaşa kalmış belki ileride daha çok enerji çeken bir Intel işlemci falan alır veya belki bir şey olur yükseltir kartı almışken yüksek alsın daha rahat etsin diye düşündüm.
İşlemcim şu anda i5 11400f, yakın zamanda elimdekilerle takas + nakit yaparak r7 5800x sisteme gecmeyi düşünüyorum.

İşlemcim şu anda i5 11400f, yakın zamanda elimdekilerle takas + nakit yaparak r7 5800x sisteme gecmeyi düşünüyorum.
5800x yerine 7600f çok daha mantıklı. Geçmeyi düşünüyorsan bile buna geçmeyi düşünme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı