700W PSU tavsiyesi

Hocam 1.si bu tarz alışverişlerde asla ikinci ele başvurulmamalı çünkü sorunlu olabilir, kablosu kesik olabilir vs. ve bunları fark ettiğinizde çok geç olucak çünkü PSU sisteminizle beraber çoktan patlamış/zarar vermiş/bozmuş olucak.

2.si ise FSP Hydro dışında hepsi bomba PSU'lar. Kalitesiz, pek tanınmayan markalar, zaten kalitesiz olduğunu PSU üzerindeki etiketten (tasarımdan) bile anlayabilirsiniz

Azıcık daha çıkabilirseniz sıfıra şu var, o modellerin hiçbirisi alınmaz, bir de ikinci el...

Deepcool PSU almayın aldırmayın. Hazır sistemle beraber gelmişti 650W'lık versiyonu, carr carr bağırıyordu fanı. Deepcool PSU'larda coil whine olması da çok yaygın.

Hazır sistemle beraber gelmişti 650W'lık versiyonu

Gidip PF650 almışsınız. Hazır sistem ile alınan PSU'ları siz tercih ediyorsunuz. Kalitesizler defalarca kere söylüyorum. Almayacaktınız.

Deepcool PSU almayın aldırmayın.

Fanı şansınıza denk gelmiş, coil whine ise her marka ve modelde başınıza gelebilecek bir şey. Fan sesi de aynı şekilde. İade istersiniz, gerçi hazır sistem sizinki. İade isteyemezsiniz.

500TL daha verip FSPnin sıfırını almak en mantıklısı galiba? Ne dersiniz?

Hayır. Onu alabiliyorsanız eğer onun yerine şunu alın:

Hepsinden daha kaliteli.

Gidip PF650 almışsınız. Hazır sistem ile alınan PSU'ları siz tercih ediyorsunuz. Kalitesizler defalarca kere söylüyorum. Almayacaktınız.

Fanı şansınıza denk gelmiş, coil whine ise her marka ve modelde başınıza gelebilecek bir şey. Fan sesi de aynı şekilde. İade istersiniz, gerçi hazır sistem sizinki. İade isteyemezsiniz.
2 yıl parça garantili hazır sistem, sinerjiden aldım. İade kabul ettiler ve PSU + Kasa para iadesi yaptılar. Şu an MSI MAG FORGE M100A kasa ve MSI MAG A650BN 650W 80+ Bronze 'a geçtim sorunsuz çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı