700W Xigmatek PSU ile OC yapılır mı?

Dostum o kartın fabrika çıkışlı oc olduğunu belirttim o kadar. Yazmak olsun diye yazıyor olduğum şeylere örnek verin.

Katılıyorum bence de mesaj kasmak için yazıyor. Bomboş alakasız mesajları var.

Örnek verin alakasız mesajlara . Mesaj kasmak ne işime yarayacak? Kendi işinize bakın

10 dakikadır bekliyorum örneği. Siz de laf etmek için laf ediyorsunuz. Sizden ya da forumdaki diğer insanlardan bir farkım yok. Sizin mesajlarınıza da baktım benimkilerle bir fark göremedim?

.

Son düzenleme:
Örnek verin alakasız mesajlara . Mesaj kasmak ne işime yarayacak? Kendi işinize bakın
Elektrik mi okudun?
Bence yeterli, şuan gidip 1100 mesajından alakasız olanları arayacak değilim.

Sizin mesajlarınıza da baktım benimkilerle bir fark göremedim?
Haklısın dostum.

forumdaki diğer insanlardan bir farkım yok.
Bu konuda gerçekten katılıyorum.

Benim sana hususi iftira ya da laf atmamın bana ne faydası olabilir?
Son bir haftadır gördüğümü söylüyorum. Bir eleştiri de hep alıyorsun yazdığın mesajlardan.
Üstteki üyemiz bile fark etmiş durumu. Ha sen diyorsanki mesajlarım boş değil saygı duyarım, yapacak bir şey yok.

Bana yapılan tek eleştiri oyun önerimi tek hikayeli oyunlar üzerinden yaptığım için bomboş bir kişi laf atmıştı. Onun harici eleştiri yapılmadı bana. İnsanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. 1 hafta içinde ne görmüş olabilirsin harbiden? Oyun önerisi, laptop önerisi ve hazır sistem önerisi harici çok yazı yazmıyorum bile. Önerdiğim şeyler de gayet mantıklı ve kaliteli şeyler.

Daha fazla konuşmanın bir anlamı yok, iyi geceler dilerim.
Güle güle sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…