70K bütçeyle hazır sistem önerisi

kertingos

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

24K maaşı olan bir işe girdim pazartesi günü başlıyorum, 3 ay çalışacağım ve 3 aylık maaşın tamamına bir bilgisayar almak istiyorum.
Bilgisayar toplamayı bilmediğim ve uğraşmak istemediğim için hazır sistem alacağım. İşe sıkıntısız bir şekilde başlarsam salı-çarşamba gibi siparişimi veririm. Bir yandan çalışırken alacağım için önerdiğiniz sistemde vade farkı varsa 3 aylık vade farklı halinin (3 taksit) bütçemi aşmaması gerekiyor. İşlemci olarak mümkünse AMD tercih ederim şimdiden herkese teşekkürler.

Maalesef arkadaşın attığı sistem Gaming gecesi özel bir buçuk saate gidiyor.
Özelleştirmelere bakabilirsin. Saçma sapan taksit seçenekleri var fakat haberin olsun. Özelleştirmelerden kısılacak olan şeyler 7 9700X e düşürebilirsin işlemciyi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-28 003007.png
    75,8 KB · Görüntüleme: 50

Çok teşekkür ederim bu fiyata 5070 Ti toplanacağını düşünmüyordum. Eğer sipariş vereceğim zaman stok kalmama vs gibi bir durum olursa tekrardan buraya yazarak yardım isterim.

Çok teşekkür ederim bu fiyata 5070 Ti toplanacağını düşünmüyordum. Eğer sipariş vereceğim zaman stok kalmama vs gibi bir durum olursa tekrardan buraya yazarak yardım isterim.
Sınırsız stok bunlar diye biliyorum. Sadece fiyatları değişir belki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım hocam çok iyiymiş o zaman teşekkür ederim.

İyi günler tekrardan rahatsız ediyorum bir şey sormak için.
Bu sistemi 3 taksit yaptığımız zaman fiyatı 77 civarlarına çıkıyor acaba diğer bileşenleri değiştirmeden ekran kartını AMD 9070 XT yapsak daha uygun bulabilir miyiz AMD'nin ekran kartının daha ucuz olduğunu biliyorum ama detaylı bilgi sahibi değilim.

Son düzenleme:

Şu taksitler hazır sistemleri mahvetti. İnce hesapda 49K ya var bir tane hazır sistem 9070 XTli onda bazı özelleştirmeler yapabiliriz.

Hocam toplama yaparak taksit seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Veya attığım sistemde soğutucu işlemci ve SSD'yi düşürebilirsiniz. O sistemin özelleştirmeleri saçmaymış.

Peki bu attığınız sistemde işlemci olarak Ryzen 5 9600X üzer mi yoksa yeterli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…