Bu linkte oluşturduğum seçenekler içerisinde sizce hangisini tercih etmeliyim? 9 taksit imkanından dolayı Hepsiburada üzerinde satın alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu linkte oluşturduğum seçenekler içerisinde sizce hangisini tercih etmeliyim? 9 taksit imkanından dolayı Hepsiburada üzerinde satın alacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam 70.000 e dustu bu sistem konudaki indirim kodunu kullanirsaniz 1000tl indirim yapiyor kesinlikle rakipsiz bu butcede 32 ram 240 ve 1000w psu ile. Ben almistim elime ulasti iscilik sikintisi vb yok.Elektronik: R5 7600 32 GB RAM 1TB SSD RTX5070 240mm SIVI SOĞUTUCU Sistem 71.399 ( 9 Taksit)
Dunkü sistemin islemci PSU ve sogutucusu gelistirilmis hali. PSU1000W olmasi guzel olmus. Eger Akbank ve İş Bankası kullaniyorsaniz. Akbank Hepsiburada'ya 300 İş Bankası ise 1000TL indirim yapiyor. Bu firsatla birlikte 71.399'a daha iyi islemcili PSU'lu ve sogutuculu sistem almis oluyorsunuz...www.technopat.net
Arkadasin attigi sistemi alin bu butcedeki en iyi sistem.
Elektronik: R5 7600 32 GB RAM 1TB SSD RTX5070 240mm SIVI SOĞUTUCU Sistem 71.399 ( 9 Taksit)
Dunkü sistemin islemci PSU ve sogutucusu gelistirilmis hali. PSU1000W olmasi guzel olmus. Eger Akbank ve İş Bankası kullaniyorsaniz. Akbank Hepsiburada'ya 300 İş Bankası ise 1000TL indirim yapiyor. Bu firsatla birlikte 71.399'a daha iyi islemcili PSU'lu ve sogutuculu sistem almis oluyorsunuz...www.technopat.net
Hocam 70.000 e dustu bu sistem konudaki indirim kodunu kullanirsaniz 1000tl indirim yapiyor kesinlikle rakipsiz bu butcede 32 ram 240 ve 1000w psu ile. Ben almistim elime ulasti iscilik sikintisi vb yok.
Arkadasin attigi sistemi alin bu butcedeki en iyi sistem.
Rica ederim.Verdim siparişi gitti teşekkür ederim hepinize
World’e 9 taksit yaptığı için hepsiburada üzerinden aldımRica ederim.
Trendyoldan mi aldiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.